نمی دونم مشکلات شما در چه مرحله ای هست ولی یه پیشنهاد دارم!
اونم این که سعی نکنید به همسرتون بگید این کار رو نکن یه راهکاری که من خودم تجربه کردم و تا به حال از اونراضی بودم اینه که با همسرم قرار گذاشتیم جلسه ی انتقاد بذاریم نه هر هفته هر چند وقت یک بار که هر دو احساس نیاز می کنیم.
شما هم می تونید به همسرت این پیشنهاد رو بدید و بعد اون روز رو با هم بیرون برید و تو یه محیط آروم که خانواده هاتون نیستن حرف بزنید. یعنی مشکل رو بذارید وسط و نظرتون رو بگید.
مثلاً نگید این لباس رو نپوش من غیرت دارم مردم چی می گن اون رو مقابل خودتون نذارید می تونید واسه اون جلسه ی لباس بخرید بگید من که بیرون بودم این لباس بدجوری تو ویترین به من چشمک می زد. همش یاد تو بودم که این لباس رو بخرم.
سعی کنید یه جوری خودش به این نتیجه برسه که اون لباسی که شما خریدی بیشتر به دردش می خوره نه از این جهت که باید حجاب داشته باشه اول از این در وارد شو که وااااااااااای این لباس چقدر بهت می آد.
ما خانوما با تشویق خیلی سریع رام می شیم!!!منظورم اینه که ما اسیر محبت همسرانمون هستیم!!!!
از در تشویق وارد شین نه غیرت! این به سن همسرتون بستگی نداره همه انسان ها اگه از مقابل باهاشون تند برخورد کنی جبهه می گیرن!!
یه جوری سعی کن همسرت همون تصمیمی رو بگیره که تو دوستداری اگه پدر خانوم یا مادرخانوم ت هم در زمینه پوشش با تو هم عقیده هستند ازشون کمکم بگیر
مثلاًازشون بخواه که وقتی همسرت لباسی که تو خریدی رو می پوشه ازش تعریف کنن و بهش بگن خیل بهش می آد!!!
واس خانواده شون هم می تونی توضیح بدی که چون دوست نداری دل همسرت بشکنه و شخصیتش خورد بشه این کار رو انجام دادی!!! این جوری رابطه ات با خانواده همسرت هم تقویت می شه این خودش بعدها در روابط تو و همسرت تأثیر مثبت داره
البته من مشاور نیستم تجربیات خودم رو گفتم!