از این که زمان گذاشتید و جواب دادید واقعاً ممنون هستم
من وهمسرم در این زمینه با هم می تونیم رو در رو حرف بزنیم ما هر چند وقت یک بار جلسه می ذاریم و در مورد رفتار هامون با هم حرف می زنیم البته نه خیلی صریح و بی پرده الان قرار شده این هفته در این زمینه با هم حرف بزنیم.
همسر من مرد منطقی ه !!!! همین رفتارهای مردونشه که این قدر منو عاشقکرده ولی می دونید امیدوارم اگه باهاش در این زمینه حرف بزنم از دستم رنجیده نشه !!!!
من قدر همسرم رو می دونم برای همینه که علاقه ام انقدر زیاد شده اگه احساس کنم از من رنجیده خیلی اذیت می شم!!!
ولی می خوام بدونم اگه من در مورد شوخی کردن هاش باهاش حرف نزنم ممکنه این تو زندگی مشترکمون تأثیر بذاره و بعد ها از علاقه ما در سال های بعدی ازدواج کم کنه!!!
همسر من اهل موبایل و تلفن و ارتباط از را ه دور نیست میگه هر زمان دلمون تنگ می شه می آیم همدیگه رو می بینیم!!!
ولی خیلی وقتا شرایط برای این که همدیگر رو ببینیم ایجاد نمی شه خیلی وقتا زنگ می زنم به موبایلش گوشیش دم دستش هم نیست از اول نامزدی گاهی جواب اس ام اس من رو خیلی دیر می داد. این مسئله اون موقع هم اذیت م می کرد.
البته منظورم این نیست ایشون کم محبت ه چون میزان کادو خریدن گل خریدن و سوپرایز کردنش از من خیلی بیشتره!!!! وقتی هم که پیش منه از شوخی هاش که بگذریم خیلی خوش می گذره به هر دوتامون.
ام نمی دونم باید چ کنم که این مسئله بدون ناراحت کردن همسرم حل بشه !!!

کرده ولی می دونید امیدوارم اگه باهاش در این زمینه حرف بزنم از دستم رنجیده نشه !!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)