نازنین 1 عزیز
در یکی از سخنرانیهای دکتر ازمندیان بود که ایشون میگفتن (نقل به مضمون)گاهی اوقات یک خاطره ی بد در ضمیر ناخوداگاه ادم می مونه و مدتها بعد ممکن سر یک موضوع ما به یاد اون خاطره بیفتیم نه اینکه الزاما یادمون بیاد بلکه در ضمیر ناخوداگاهمون اون رو به یاد بیاریم.
تصور میکنم شما هم با اینکه خاطره ی اون برخود با اقای ناشناس رو از یاد بردین اما در ضمیر ناخوداگاهتون وجود داشته و بعد از برخورد با نامزد سابقتون و به وجود اومدن ما جراهایی که من در جریان کاملش نیستم که می تونه به خاطر رفتار اشتباه ایشون یا هر اتفاق دیگه ایی که شما رو از اون دلسرد کرده باشه تا اونجا پیشرفته که حس اعتماد شما نسبت بهش کم شده و کم کم شما رو در ضمیر ناخوداگاه به یاد اون خاطره ی تلخ گذشته انداخته و به اینجا رسیدین که خیلی نسبت به اقایون بد بین شدین.
خاطرات بد گذشته هنوز براتون حل وفصل نشده ،باید به طور کامل یکبار برای همیشه اون فایلها رو به طور کامل ببندین،باید از وقایع دوران نامزدی و اینکه چرا تا مدتها اون خاطره ی رفتار با اون اقا در ذهنتون بود بیشتر برامون بگین.
از این خاطرات بد برای همه هست مثلا خود من http://www.hamdardi.net/thread-21799.html ،مهم تجربه است هر چیزی یک بهایی داره بهای تجربه هم سنگینه.
یک موردی که روانشناسان برای از بین بردن استرس یک کاری توصیه میکنن اینه که اون کار رو انجام بدین مثلا شما اگه از اقایون در خیابون ترس بی دلیل دارین و مسیرتون رو عوض میکنین،می تونین به جای تغییر مسیر به همون مسیر قبل ادامه بدین این خودش باعث میشه استرستون به مرور کم بشه.
اجرهای دیوار اعتماد شما به اقایون تا حدود زیادی بنظر میاد که ریخته باشه باید این بنا رو معقولانه دوباره بنا کنید.حق دارین خاطرات تلخی بودن اون هم در ابتدای دوران جوانی. واقعییت اینه جامعه ی ما اصلا از نظر اخلاقی در حال حاظر وضعیت خوبی نداره هم در مورد اقایون و هم در مورد خانمها.در دنیا بدی و خوبی با همه ،نمیشه همه رو به یک چوب روند گرچه اعتماد سخته اما خدا در سوره ی نور میگه زنان پاک نسیب مردان پاک میشن و مردان پاک هم نسیب زنان پاک میشن اگر به حقانیت قران اعتماد داشته باشیم این رو باید وعده ی الاهی بدونیم که محقق خواهد شد.
اگر میشه بیشتر از دوران نامزدیتون بگین.
من تصور مینم اون اقا قصد تجاوز به معنی تمام کلمه رو نداشته چون در اون شرایط عروسی و اون هم طرف اشنا باشه و در اون شرایط بیشتر! بنظر میاد قصد بوس و اینا بوده باشه،فکر نمی کنید زیاد به اون موضوع بد بینید؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)