سلام مهلای عزیزم به همدردی خوش اومدی
نوشته ات طولانی بود و ممکنه یه مین دلیل زیاد خونده نشه..ازخیلی مسائل صحبت کردی که شاید لازم باشه هر کدومش جدا جدا بررسی بشه اما من به بعضیاش اشاره میکنم.
تو سن کمی داری.یعنی تو سنی که داری کمی این احساسات طبیعیه اما
نیاز نیست روی خصوصیات منفی ادما زوم کنی..چون باعث میشه کمکم منفی نگر و بدبین بشی و این روی زندگیت اثر منفی میذاره.فقط کافیه بدونی علت اینکه روابط دوستی دختر و پسر منع شده چیه؟خوب احتمالا تنهایی باعث میشه توجه ام به جنس مخالفم جذب شه و برای اینکه این مشکل توجه احم رو برطرف کنم به دنبال خصوصیات و رفتار نادرست افراد میگردم که بگم به این دلیل نباید به اون فکر کرد یه جورایی سعی میکنم منطقی باشم
دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر
دوستیهای بی هدف باعث سردرگمی میشن..یه هیجان کاذب فوران شده که یا به یه رابطه نادرست و اسیب زا منجر میشه یا کم کم رو به سردی میره و هر دوتاش پر خطره.
تو اینجور مواقع خیلی به احساست پر و بال نده و جزئیات رو تو ذهنت مرور نکن مثه توضیحی که درباره پرسیدن کلاس فرهنگ عامه دادی.
بعد فقط کافیه روی اون شخص زوم نکنی..یعنی تمرکززدایی..یعنی وقتی فکرش اومد تو ذهنت بدون سرزنش خودت ذهنت رو ازش منحرف کنی.
گمون نمیکنم سنگین بودم مختص دهه 50 یا 90 باشه...سنگینی و وقار همیشه مورد توجه بوده اگه با گوشه گیری و انزوا اشتباه نشه..ممکنه ظاهرا پسرا با دخترای این مدلی بیشتر بجوشن اما اغلب دنبال دخترایی هستن که در حین اجتماعی و فعال بودن وقار و عزت نفس دارن.اون شخصصیتمه من به سبکی بزرگ شدم که در دهه 50 طرفدار زیادی داره
سنگین بودن بزرگ تر از سن بودن سنتی بودن
گمونم این از عوارض همون دنبال خصوصیات منفی گشتنه..به جاش سعی کن دنبال خصوصیات مثبت دیگران باشی و بهشون انرژی مثبت بفرستی تا انرژی مثبت دریافت کنی.من به خاطر خیلی ایدهال گراییمه یا به خاطرر لیاقت نداشتن دوستی از جنس خودمم ندارم و با خانواده امم صمیمی نیستم که حرف دلم رو بزنم
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)