با سلام خدمت کلیه دوستان و اعضاء و مدیران تالار؛ ولادت حضرت علی رو به همه تون تبریک میگم.
بنده از اعضاء قدیمی تالار هستم.خیلی وقت بود که نمی تونستم به تالار سر بزنم و در حد اطلاعات محدودی که دارم نظر بدم در مورد مشکلات دوستان محترم و سرگرم روزمرگی و گرفتاری های ریز و درشت زندگی شدم .
زیاد وقتتون رو نمی گیرم؛ عرض به حضورتون که: بنده پس از کش و قوس های فراوان بالاخره با کمک دوستان عزیزم در تالار با همون دختر مورد علاقم ازدواج کردم و الان حدود 9 ماهه که نامزدیم.
توصیه و خواهشم به همه کسایی که مشکلی دارن و به هر طریقی جهت حل مشکلشون به این تالار مراجعه می کنن اینه که همیشه و همیشه به نظرات تخصصی دوستان اهمیت بدین و بدونید که اکثریت راهنمایی ها بدون هیچ گونه قصد و غرض و با نهایت انصاف و اخلاص و احساس و در عین حال واقع بینی هستن. اونها رو بخونید و حتما حتما حتی اگه صد درصد هم بر خلاف میل باطنی تون بود بکار ببرید. اون منیت و من بودن رو در خودتون مهار و کنترل کنین و خودتونو منعطف و تاکتیک پذیر کنین.مطلب مهم اینه که : هر کسی و هر مراجعی که به این دانشگاه(تالار) مراجعه میکنه؛ اگه شاگرد خوبی برا تالار باشه و تجویزهای تخصصی رو بتونه مو به مو اجرا کنه و با شهامت هر چه تمام و مرد و مردانه بتونه با خودش و امیال و خواسته هایی که بنظر خودش منطقین مقابله کنه و در کنارش توکل مطلق به خدا داشته باشه حتما در بلند مدت پیروز و سربلند و موفق خواهد بود و انشاالله در آینده خواهد دید که انتخاب خوب و قابل قبولی داشته؛حقیقت اینه که این تالار مرجع و مرکز بسیار ارزشمند و با اتکایی برای حل مشکلات روانشناسی بخصوص ازدواج هستش.
ازهم اینجا سلام میکنم خدمت تمام دوستای عزیزم بخصوص خواهران و اساتید ارجمندم فرشته مهربان؛سارا بانو و سایر کسانی که قدم به قدم منو در سیر مراحلی که به انتخاب همسرم ختم می شد راهنمایی کردن و به سان برادر و خواهری همدرد و همراز و هم پرواز؛ تمام آنچه در توانشان بود رو در طبق اخلاص گذاشتن و برایم بنی آدم اعضای یکدیگرند * که در آفرینش زیک گوهرند رو معنی کردن.
با آرزوی خوشبختی و عاقبت به خیری تمام جوانان ایرانی؛ بخصوص اعضاء محترم تالار همدردی.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)