حضرت صادق علیه السلام از پدرش نقل كرده كه فرمود :
هر كس زن گرفت ، بايد او را گرامى و محترم بشمارد.
23. پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود :
اين سخن مرد كه به همسرش مي گويد : واقعا ترا دوست دارم ، هرگز از قلبش خارج نخواهد شد.
24. امام صادق علیه السلام فرمود :
يكى از اخلاق پيغمبران اينست كه نسبت به همسرانشان محبت دارند.
25. رسول خدا (ص) فرمود :
هر چه ايمان انسان كامل تر باشد به همسرش بيشتر اظهار محبت مي نمايد.
26. حضرت صادق عليه السلام فرمود :
هر كس از دوستان ما باشد به همسرش بيشتر اظهار محبت مي كند.
27. رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود :
مرد سرپرست خانواده است و هر سرپرستى نسبت به زيردستانش مسؤوليت دارد.
28. امام صادق عليه السلام فرمود :
هر زنى كه به شوهرش احترام كند و آزارش نرساند خوشبخت و سعادتمند خواهد بود.
29. پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمود :
بهترين زنان شما ، زن هايى هستند كه داراى محبت باشند.
30. حضرت رضا عليه السلام فرمود :
بعضی زن ها براى شوهرشان بهترين غنيمت هستند ، زناني كه به شوهرشان اظهار محبت كنند
31. حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود :
روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله بر ما در منزل وارد شد.
فاطمه علیها السلام نزدیک دیگ غذا نشسته بود و من هم برایش عدس تمیز می کردم. آن حضرت مرا با لقب ابالحسن می خواندند ، عرض کردم : بفرمایید. اظهار داشتند :
بشنو از من آنچه را که به دستور پروردگارم می گویم ! هیچ مردی نیست که در کارهای منزل به همسرش کمک کند ، مگر اینکه پاداش او به هر تار مویی که بر بدنش روییده باشد ، ثواب یک سال عبادتی است که تمام روزهایش را روزه گرفته و تمام شب هایش را به عبادت ایستاده ، شب زنده داری کرده باشد و خداوند به او ثوابی می بخشد که به انبیای صابر خود مثل حضرت داوود و یعقوب و عیسی علیهم السلام بخشیده باشد.
ای علی ! کسی که در کارهای خانه به همسر خود بدون سرکشی و دلتنگی و تکبر خدمت نماید ، پروردگار اسمش را در دفتر شهدا ثبت می کند و برایش به هر روز و شبی ثواب هزار شهید و به هر قدمی که بر می دارد به آن مرد ثواب حج و عمره می دهد و به هر قطره ای که از بدنش عرق بیاید یک خانه در بهشت برایش منظور می نماید.
ای علی ! یک ساعت خدمت کردن به همسر در کارهای خانه بهتر از عبادت هزار سال و هزار حج و هزار عمره و بهتر از آزادی هزار بنده در راه خدا و هزار جنگ در راه دین و عیادت از هزار مریض و هزار نماز جمعه و هزار تشییع جنازه و هزار گرسنه ای که برای رضای خداوند رحمان سیر گردد و هزار برهنه را پوشاند و هزار اسب در راه پروردگار دادن و برایش بهتر از هزار دینار به مستمندان صدقه دادن و بهتر از تلاوت تورات و انجیل و زبور و قرآن است و بهتر از آزاد کردن هزار اسیر و بخشیدن هزار شتر به فقراست و چنین مرد خدمتکار به همسر ، از دنیا بیرون نمی رود مگر این که جایگاه خوب خود را در بهشت ببیند.
ای علی! کسی که روگردانی و تکبر نکند در خدمت به همسرش بدون حساب وارد بهشت می شود.
ای علی ! خدمت به همسر کفاره (پاک کننده) گناهان کبیره است و خاموش کننده آتش خشم پروردگار جبار و صداق ازدواج با حورالعین و این خدمت موجب زیادی خوبی ها و علو مقام است.
ای علی! خدمتکار همسر نمی شود مگر شخص صدیق و درستکار و یا شهید و یا مردی که خداوند متعال خیر دنیا و آخرت را برایش خواسته باشد. بحار ج 13 ص 133 چاپ ایران و جامع الاخبار ص 102
32. پيغمبر اسلام صلى الله عليه و آله فرمود :
زن نگهبان و امانتدار اموال شوهرش مي باشد و در اين باره مسؤوليت دارد.
34. حضرت محمد (ص) :
هر که زنی گیرد و در خاطر داشته باشد که مهر او را نپردازد هنگام مرگ چون زتاکاران بمیرد ...
35. حضرت محمد (ص) :
زن بگیرید و طلاق مدهید ، زیرا عرش از وقوع طلاق می لرزد.
امام صادق «ع»فرمود::
هر زنی که یک لیوان آب به همسرش بدهد ، پاداش کارش بالاتر از یکسال عبادتی است که شب هایش را برای عبادت قیام کند و روزهایش را روزه بدارد،خداوند متعال مکان والایی در بهشت به او مرحمت می فرماید و شصت گناه او را به این سبب می آمرزد.
ثواب کار زن در خانه
امام صادق «ع»می فرماید:
هر زنی که به منظور اصلاح و تربیت کارهای منزل چیزی را جابه جا کند، خداوند با نظر رحمت و لطف به سوی او نظر می کند و خداوند به هر کسی که به نظر لطف نگرد، او را در آتش نمی سوزاند .
پیغمبر صلی الله علیه و آله و سلم به " حولا " فرمود هر زنی که غذای گوارا برای شوهر تهیه کند خدا در بهشت خوراک های گوناگون برای او خلق کند و گوید بخور و بنوش در مقابل آن زحمت ها که در دوران گذشته کشیدی [color=#483D8B]

علاقه مندی ها (Bookmarks)