ممنونم آقای مهدی که منطقی به قضیه نگاه میکنید
بله من محاسبه هزینه های ناشی از بیماری ودرمان وکلامحاسبه هزینه های غیرقابل پیش بینی رو نکردم

این هم قبوع دارم که همه جا تبعیض هست حتا تو خود کانادا اهالی کبک با فدرال کلی تفاوت دارند تو برخورد عوام،یکسری مطالعات انجام دادم
اما همین محیطی که شما برای فرزندانتون مناسب نمیدونید. من برای روح و روان خودم مناسب نمیبینم

برای مسکن هم از ایران قبل رفتن باید همخونه پیدا کنم،خانمهای زیادی دارن اقدام میکنن که باید. یه کم اگاهانه تر پیش بریم و اونجا چند نفری باهم خونه بگیریم

در تورنتو هم اونجور که من فهمیدم اجاره اتاق از ایرانیهایی که خودشون اونجا ساکنند فشار مالی کمتری میاره
مشکل وابستگی من به خونواده ام تا حدود زیادی بهتر شده چون تنهایی یه کم رشد فکری بهم داد
خلاصه اینکه به مشکلات تا حدود کمی نه زیاد واقفم وبرای همین تاپیک زدم که خودمو برای مشکلات دیگه هم اماده کنم
دلیل این هم که پرسیدم چرا برنمیگردید همینه ،همه ما میدونیم این محیط ایراد داره اما خیلیا میگن بمون وبساز و بسوز
شانس ازدواج من اینجا مگه چقدره؟اونم یه ازدواج سالم، قیدشو زدم اما قید. کار رو نمیشه زد
فسیل میشم و میشه مرگ تدریجی

خواهر خود من اینجا داره کار میکنه پیش یکی از آشناهامون تو یه جای مطمین و 12.5شب میرسه خونه و فرداش دوباره ده صبح میره
اونم یه دختر24ساله
فکر میکنید به کجا رسیده
افسردگی!
میگه احساس میکنم آدم نیستم،اینه مرگ آدما