من هیچوقت خارج از ایران زندگی نکردم. و هرچی می نویسم چیزاییه که خوندم و یا شنیدم.
در مورد بچه تا جایی که خوندم در کانادا یه مبلغی برای نگهداری بچه می دن به پدر و مادر. یه مبلغ کلیه و به علاوه ی اون یه مبلغ دیگه است که استان به استان فرق داره.
من "افاضه "ای نکردم و از این لغتی که درباره ی من استفاده کردین اصلا خوشم نیومد. سخت نیست برای بیان احساساتتون کلمات بهتری رو استفاده کنین که باعث ناراحتی مخاطب نشه.
شما شغلتون در ایران نمی دونم چیه یا چی بوده ولی مشخصا اینجا نهایتش به ادم ماهی یه میلیون بدن به خرج غذا و اجاره خونه می رسه؟ من که همین شغل ماهی یه میلیون هم ندیدم. ولی خوندم که اگه از یه مبلغی که حدود 2000 دلاره کمتر باشه درامد در کانادا شخص مالیات نمی ده. با ماهی 700 دلار تا 1000 دلار می شه یه جای کوچیک اجاره کرد. تازه کمتر از اینم ممکنه بشه اجاره کرد. بعضی شهراش مثل ونکوور گرونه همه چی. من نمی دونم حداقل دستمزد دقیقا چقدره اونجا شما می دونین؟ فکر نمی کنم از 1500 تا 2000 دلار کمتر باشه.
تبعیضم خوندم که هست. خوندم که به راحتی نمی شه کار پیدا کرد حتی پای صندوق ایستادن یا کارای کمتر از این رزومه و رقابت می خواد. و کار رو به کسایی که کانادایی هستن و یه تحصیلی اونجا کردن خیلی راحت تر می دن تا یه خارجی تازه وارد.
در مورد کسی که بچه داره به نظر من همینکه می بینه بچه اش راحته براش کافیه و هر کاری واسه بچه اش می کنه.
در مورد اینکه چرا برنمی گردن یلدا جان خوندم که هزار و یه دلیل داره که هیچکدومشونم ربطی به اینکه بهشون خوش می گذره نداره.
موضوع اینه که یه انتخابه. و یه شروع از صفر. یه ریسکه. ولی معنی اش این نیست که ریسک نکنه کسی.
مهم ترین چیزی که راجع بهش خوندم اینه که یه ثبات نسبی در این کشورها هست. می شه برای اینده برنامه ریزی کرد. می شه مثلا ادم بگه دو ماه بعد می رم فلان امتحانو می دم و بعدش پولش 2 برابر نمی شه کنسل نمیشه و همه چی عجیب نمی شه. و کسایی که به جایگاهی رسیدن و یا وضعیتشان خیلی بهتر از یه عده ی دیگه است از تلاش خودشون به دست اوردن و مثل اینجا ادم مجبور نیست که با تردید بهشون نگاه کنه تا وقتی که خلافش ثابت بشه.
همونطوری که گفتم من هر چی می گم یا خوندم یا شنیدم و هیچ تجربه ی مستقیمی ندارم. بنابراین اگه بازم حس می کنین افاضات ارائه می کنم لطف کنین بیان محترمانه منو از اشتباه در بیارین و برام توضیح بدین که بعدا از این افاضات برای شخص دیگه ای خرج نکنم. لطف شما به من آمورشیه که به من می دین. اینکه فقط رد کنین حرف منو نه به درد من می خوره و نه به درد خواننده ی دیگه ای.

علاقه مندی ها (Bookmarks)