سلام عزیزم
منم خارج از کشور زندگی می کنم خواستم چند تا نکته بگم
همونطور که اشاره شد هزینه ها اینجا خیلی بیشتر از چیزی میشه که شما روی کاغذ محاسبه می کنی.
من شخصا فکر می کنم اگر از نظر درسی شرایطشو داری اقدام برای پذیرش دانشجویی یک گزینه ی خوبه (می تونی برای کشور های مختلف اقدام کنی) چون اگه درست خوب باشه خودشون بورست می کنن و تا یک مدت دغدغه مالی چندانی نداری بعدش دیگه دستت میاد که چه خبره و خودت می تونی برای بعدش تصمیم بگیری اگه احیانا وسط درست خسته شدی خواستی برگردی انصراف می دی یا مدرک معادل تا جایی که خوندیو می گیریو بر می گردی
در کل زندگی در خارج سختی های خودشو داره که چون سایرین حرفای خوبی زدن تکرار نمی کنم اما اگر در ایران دختر مستقل و دست و پا داری محسوب می شدی بهت توصیه می کنم که تلاشتو بکنی که برای یک مدت کوتاه هم که شده زندگی در یک کشور دیگه رو تجربه کنی که هم دیدگاهت خیلی رشد می کنه، هم خودت صاحب نظر می شی و می تونی تصمیم بگیری هم اینکه در ابتدا تنوع خیلی خوبیه برای اینکه از اون حال و هوا دربیای
اما حواست باشه که اگر احساساتی هستی و ار نظر روحی خیلی خودتو مستقل نمی بینی ممکنه تجربه ی ناموفقی بشه برات که کمی بیشتر اذیتت کنه
در هر حال سن خیلی کمی داری و مطمئنا روزهای خیلی قشنگی در انتظارتن هر جا که باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)