به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 74

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 خرداد 92 [ 22:54]
    سطح
    22
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    88

تشکرشده 90 در 28 پست

Array

RE: عشق و خیانت- ناخواسته دارم هووی کسی میشم!

سلام
    سارا جان من تاپيكتو خوندم احساس ميكنم شما دنبال كسي هستي كه تائيدت كنه ولي اينجا اصلا همچين چيزي وجود نداره.
    اينجا همه قصد دارند كمك كنن به مراجعين كه زندگي هاشونو بتونن درست بسازن و حفظش كنن و بتونن مشكلات زندگيشون رو برطرف كنن.مطمئن باش كسي نميگه داري كار خوبي ميكني و از همه مهمتر اينه كه خودت هم ميدوني داري چكار ميكني فقط دنبال توجيه هستي براي خودت.
    من از نزديك خيلي از اين موارد رو ديدم كه همسر دوم در اين موارد دير يا زود رفتني است حتي با وجود داشتن بچه.ولي زماني كه كاملا بازنده اس و كلي فرصت خوب رو از دست دادن.
    آقايون اينچنيني هم يا قصد تنبيه خانومشونو دارن كه قدرشو بدونه يا واقعا هوس باز و تنوع طلبن يا هم خيلي احساساتي هستن بعد طلاق سريع عذاب وجدان ميگيرن و به زندگي قبليشون برميگردن.

هر كسي مسئول زندگي خودشه،خدا به انسان عقل داده و اختيار،شما كه داري ميبيني اين آقا به كسي كه 10سال باهاش بوده و مادر بچشه وفادار نيست به خانوادش هم اهميت نميده كه باهاش مخالفن.چطور ميتوني به اين شروع اميدوار باشي؟يه لحظه به اون زن فكر كن يه بار باهاش صحبت كن ببين واقعا چي بين اونا گذشته.
    سرسري تصميم نگير اين تصميم تمام زندگي شما و نسل آيندتون رو تحت الشعاع قرار ميده .كاري نكن كه فردا از طرف بچه خودت مورد سرزنش قرار بگيري.البته شايد از نظر شما ايشان اينطور نباشد ولي مرور زمان خود واقعي ايشان را به شما نشان ميدهد.
    مردي كه از ابتدا با فريفتن شما در نت با دروغ شروع ميكنه بعدشم خودشو اينقدر مقيد به اخلاقيات نميدونه كه هم آغوشي و به اون رابطه با شما تن ميده اصلا قابل اعتماد نيست.چون فقط به فكر لذت خودشه.توي جامعه ما براي خانومها كه تا اين حد آسيب پذيرن يه لحظه به شما و به زن و بچش فكر هم نكرده.
    به نظر من وجود شما انگيزه طلاق رو براش قوي تر كرده.چه بسيار از اين عشقها بوده كه باعث بدبختي افراد شده و يك عمر لعن و نفرين براشون داشته.و از طرف ديگه چه بسيار آدم هايي با شرايط شما كه خودشونو از اين جريان كنار كشيدن و خدا بهترين زندگي ها رو نصيبشون كرده.
    حالا كه تو باعث شدي زن او مرد سر عقل بياد تشويقش كن بره سر زندگيش تا هميشه دعاي خيرش پشت سرت باشه.اين از نظر من فقط هوس بيش نيست مطمئن باش.
    در نهايت برات آرزو ميكنم هر چه سريعتر از مهلكه نجات پيدا كني و بهترين تصميم رو بگيري.از خدا بخواه كمكت ميكنه.

2. 3 کاربر از پست مفید setareh soheil تشکرکرده اند .

setareh soheil (یکشنبه 21 خرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)