گمونم این بخاطر فشاریه که به اعصابت وارد شده ..شما از روشهایی که گفتیم استفاده کن و از ارتباط با خدا هم استفاده کن انشاا... به مرور بهتر میشی.من راستش دچار یه سری مشکل شده بودم مثلا لرزش دستو گریه های بی دلیل و ناگهانی بعد آخر خنده هام گریه میکنمو ..
وامان ازاین فیس بوک..تنها کاری که میتونی بکنی اینه که فیلتر شکنت رو پاک کنی..چون الان در وضعیتی نیستی که بتونی به کنجکاویت غلبه کنی و به فیسبوک سرک نکشی..
زندگیمون؟؟!!!بازکه زیاده روی کردی..کدوم زندگیتون؟؟؟بس که خنگ بودم فک میکردم اینجور واسه زندگیمون بهتره الان پشیمونم
چرا پشیمونی؟؟؟اگه قراره باشه یه مرد به صرفا رایش و ظاهر با زنی ازدواج کنه اون ازدواج دوام نمیاره چون اولا اقابا دیدن ارایشای بیشتر و بهتر جذب افراد دیگه میشه،ثانیا مگه یه زن میتونه تموم مدت با ارایش باشه و تموم کارای خونه و همسرداری و بچه داری رو هم انجام بده و ازهمه مهتر وقتی مثلا زن باردار میشه ظاهرش تغییر میکنه خوبه اقا بگه خوب چون قیافت عوض شد برو گمشو...؟
ممکنه یه روزی برسه غم و اندوه داشته باشی و حال ارایش کردن هم نداشته باشی،دلت بخواد با شوهرت دردل کنی.خوبه شوهرت بگه برو پی کارت و بیفته دنبال دخترای دیگه؟؟؟
در واقع حرفایی که اون اقا ممکن بود بعد ازدواج بهت بگه رو الان بهت گفته و خدارو باید شکر کنی که زود شناختیش.
اینکه ارایش کنی یا نه به خودت مربوطه اما هر تصمیمی گرفتی فقط بخاطر خودت باشه..توی ازدواج باید دختر و پسر همدیگه رو همینجوری که هستن بپذیرن
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)