lمرسی بچه ها. راستش فیس بوک الان یه مدته که دیگه توی صفه ی دوستای دخترش نمیرم همین یر روز میرم فقط صفحشو میبینم و میام بیرون اونم چیزی از صفش قابل دیدن نیست ینی یه کاری کرده من نتونم ببینم فقط دو تا عکسه .همین . وقتایی میرم که دلم واقعا براش تنگ میشه.
مینوش عزیز اینو من مطمینم که عشق من از روی نیاز نیست نیازم فقط اذیتم میکنه چون من همون اوایل فهمیدم توی زندگی بااین آقا هیچی از نیازای عاطفی من براورده نمیشه حتی به اینم فکر کردم ازش مثلا کتکم بخورم اما هر کار کردم که این واقعیت باعث شه من ازین وضع بیام بیرون نشد
اون نیاز منوو برطرف نمیکنه هیچ وقت .نمیدونم مشکلم چیه که چرا از دلم بیرون نمیره البته اینو بگم من الان اون عشق داغو ندارم الان حس میکنم دوسش دارم دوست داشتن خیلی بزرگتره
ایننو نمیدونم تجربه کردین یا نه
ا
گه بدونم مشکل کجاست حلش میکنم آخه چرا با اینکه میدونم هیچ فایذه ای برای زندگیم نداره بازم یه طوری دوسش دارم وقتی میفهمم سرکاره توی چشمم اشک جم میشه کلی قربون صدقش میرم یا وقتی الان که چند ماه دیگست تولدشه به این فک میکنم چفد بزرگ شده دلم واسش پر میزنه نمیدونم نمیتونم بیان کنم ولش کن
مثلا میدونید اگه اون روزی ازدواج کنه من واقعا اگه بتونم تحمل کنم و طاقت بیارم همیشه یه جوری از دور کنارش می مونم هیچوقت نفهمه (اما نمیخوام اینجور شه ) من حتی بچه دار بشه عاشق بچش میشم مطمینم .
نقاشی جان من میخوام رو خودم کار کنم اما بلد نیستم تنها راه به نظر خودم کار بود که نشد از شما کمک خواستم در واقع برای اینکه چجوری ازین افسردگی و خستگی دربیام نمیخوام توی خونه بشینم الکی کمک میخوام برا ی دختری که میخواد مستقل شه اما واقعا کاری نیستمن تلاش کردم بی فایدست یه مورد بود که خونوادم اجازه نمیدن میگن دختر هر جا کار نمیکنه . دلم میخواد فایده داشته باشم اینجور انگار بی ارزشم اونم دوسم نداشت این بیشتر بهم فهموند که بی ارزشم پس شما بگید ارزش یه دختر به چیه؟؟؟ وقتی کسیو که دوس داری اینجور برخورد کرد و رفت لیسانس گرفتی توی رشته ای که دکتراشوو اگه بگیری و دانشمند شی کار هست ینی رشتشم به دردی نمیخوره اصلا من گیجه گیجم یکی هست واسم برنامه ریزی کنه؟ ؟؟؟؟؟ من خیلی ذهنم آشفتست کمک میخوام . راستی توقف فکر خیلی خوبه متوقف میشه ولی خب یه مسکنه درمان نیس

. راستش فیس بوک الان یه مدته که دیگه توی صفه ی دوستای دخترش نمیرم همین یر روز میرم فقط صفحشو میبینم و میام بیرون اونم چیزی از صفش قابل دیدن نیست ینی یه کاری کرده من نتونم ببینم فقط دو تا عکسه .همین . وقتایی میرم که دلم واقعا براش تنگ میشه.

من تلاش کردم بی فایدست یه مورد بود که خونوادم اجازه نمیدن میگن دختر هر جا کار نمیکنه . دلم میخواد فایده داشته باشم اینجور انگار بی ارزشم اونم دوسم نداشت این بیشتر بهم فهموند که بی ارزشم پس شما بگید ارزش یه دختر به چیه؟؟؟ وقتی کسیو که دوس داری اینجور برخورد کرد و رفت لیسانس گرفتی توی رشته ای که دکتراشوو اگه بگیری و دانشمند شی کار هست ینی رشتشم به دردی نمیخوره اصلا من گیجه گیجم یکی هست واسم برنامه ریزی کنه؟ ؟؟؟؟؟ من خیلی ذهنم آشفتست کمک میخوام . راستی توقف فکر خیلی خوبه متوقف میشه ولی خب یه مسکنه درمان نیس

علاقه مندی ها (Bookmarks)