merian عزيز سلام
چقدر كار خوبي كردي كه اومدي تالار .قول ميدم كه با وجود دوستان عاقل و دلسوز ،دست پر برميگردي.
حرفهاتون رو خوندم و نظرم رو در رابطه با مسايلي كه مطرح كردي يكي يكي ميگم.
از اينكه همسرتون پس اندازتون رو خرج كرده خيلي ناراحت بوديد و احتمالا هستيد. كه البته قابل دركه.
اما به نظر ميرسه علت اصلي رفتار همسر شما در خصوص خرج كردن پس اندازتون و حتي پرداخت نكردن هزينه هاي جاري زندگيتون ايني باشه كه خودش گفته:
اون طرز فکرش اینه که من نباید هیچ سرمایه ای داشته باشم که نتونم هرگز ازش جدا بشم میگه زنها وقتی حس استقلال مالی میکنند به فکر طلاق و جدایی می افتند
همسر شما اين قابليت رو در شما ديده كه اهل پس انداز كردن هستيد و از اونجايي كه تجربه خوبي در خصوص پس انداز مالي خانم ندارد عامداً شما رو در تنگنا قرار ميده تا هيچ پولي رونتونيد جمع كنيد.
پس طبق حساب كتاب ذهني همسر مريان:
پس انداز مالي مريان = احتمال از دست دادن ايشان
بنابراين تمام راههاي احتمال از دست دادن شما رو ميبنده و همين موضوع شما رو در تنگناي روحي قرار ميده.
در اين وضعيت ناراحت كننده يك روشنايي اميدبخش وجود داره: ايشون به شما بسيار علاقمند هستند و تمام تلاششون بستن روزنه هاي از دست دادن شماست
اما عاقلانه آن است كه شما پس اندازي براي زندگيتون داشته باشيد. پيشنهاد ميكنم اگه مبلغي ذخيره ميكنيد به هيچ عنوان بيان نكنيد. يا نگيد با اين پولا نميشه پس انداز كرد. همسرتون نسبت به لفظ "پس انداز" و" فعل پس انداز" بسيار حساس و البته بدبينه كه دلايل زيادي ميتونه داشته باشه كه فعلا بهشون كاري نداريم.
--------------------
داراييهاي مالي و دانش شما هم به نظرم براي همسرتون از منابع تهديده. پس اگر كتابي مطالعه ميكيد يا علاقمند به كسب دانش هستيد مقابل ايشون خيلي بروز نديد. اگر راجع به موضوعي اطلاعات بيشتري داريد هيچگاه مستقيم بيان نكنيد . حرفهاشون رو مستقيم اصلاح نكنيد. مستقيم مخالفت نكنيد. اما اين ها به معني اين نيست كه شما خداي نكرده مغزتون رو تعطيل كنيد . بلكه زمينه بروز تشنج رو كمتر ميكنه تا شما به يه سري مهارتها دست پيدا كنيد.
--------------------
همونطور كه گفتم مهارتهاي كلامي اكثرما ضعيفه. بنابراين نميتونيم حرفمون رو بزنيم چون اگه چيزي بگيم دعوا ميشه اگرم نگيم كه خوب تا كي تحمل كنيم افسرده ميشيم.ما گاهی عصرها یا شبها با هم فیلم میبینیم ....منم هیچ وقت نگفتم خوب حالا نوبت شماست...
اينجا يه لينك بسيار مفيد براتون ميذارم با موضوع رفتار جراتمندانه. كه خيلي ميتونه كمك كنه.
http://www.hamdardi.net/thread-19883-page-2.html
---------------------------------
شما بانوي مهربان و دوست داشتني اون خونه هستيد كه نقشتون خيلي عميق تر از همسر قبليه. كه اگر چنين نبود شما انتخاب نميشديد و اينقدر براي مراقبت از شما حصار دورتون كشيده نميشد. بهتره شما اول جايگاه واقعي خودتون رو پيش خودتو ن پيدا كنيد . يه خانوم موقر مهربون دانا محترم و ..من واقعا کجای این زندگی هستم؟ نقش من چیه تو این زندگی؟
موفق باشيد.

قول ميدم كه با وجود دوستان عاقل و دلسوز ،دست پر برميگردي.

علاقه مندی ها (Bookmarks)