نوشته اصلی توسط
دختر مهربون
ساراجان، اگه سر موقع از همسرت بخوای که با هم حرف بزنین، انقدر تحت فشار نیستی که وقتی همسرت بگه الان حرف نزنیم، نتونی بذاریش برای بعد.و تو از فشاری که روت هست مجبور بشی توی اون موقعیت نامناسب حرفات رو بگی.
عزیزم حرفت کاملا درسته ولی این یکی از ضعفهای منه که همون موقع نمیتونم فکرم را متمرکز کنم و حرفام را بزنم.
خیلی خیلی بهت تبریک میگم که تونستی با آرامش حرفات رو بزنی.
تجربه ی خیلی خوبی باید بوده باشه برات
ممنون عزیزم ، بله خیلی تجربه خوبی بود ، بعد از اتمام صحبتامون من خیلی احساس سبکی و آرامش میکردم .
سارا، جواب این سوالا (همه ی سوالایی که تا آخر پستم ازت پرسیدم) رو بیزحمت برام بنویس:
1)با اینکه همسرت بهت گفت که الان موقعیت خوبی برای حرف زدن نیست، با این وجود، در خلال صحبتاتون، رفتار نامناسبی از همسرت دیدی؟ (مثلاً عصبانی شد؟ سرت داد کشید؟ صداشو بلند کرد؟)
در ابتدای شروع صحبت کردنمون همسرم مخالف بود چون فکر میکرد آن موقع زمان مناسبی برای صحبت کردن نیست ولی با اصرارهای من وقتی حرف زدیم خیلی ایشون هم راضی بود و اصلا در بین حرف زدن نه دعوامون شد نه عصبانی شد. خیلی منطقی حرفامون را زدیم.
2)راجع به همون دو سه موردی که حرف زدین، نتیجه ی خوبی گرفتی؟ حرفاتون به جایی رسید؟ یا اینکه بازم در مورد اون موضوعات حرف داری که بهش بگی؟
خدا را شکر صحبتهامون خیلی خوب بود و میتونم بگم 90% نتیجه بخش بود.
3)نوشتن مسائل، چه کمکی بهت کرد؟ خوب بود؟ بد بود؟
نوشتن مسائل برای من مثل یک مسکن میمونه، تا وقتی همه چی خوبه و مشکلی نیس من خوبم اما با کوچکترین مشکلی من دوباره به حالتهای قبلیم برمیگردم و اینبار شاید بدتر چون تمام مسائل گذشته را هم دائم برای خودم مرور میکنم و این شرایط را بدتر میکنه.
4)تا به حال اتفاقی افتاده؟ چیزی شبیه دعوا و ...؟
خدا را شکر تا حالا ما با هم دعوا نکردیم بحثمون شده، از دست همدیگر عصبانی شدیم ، ولی دعوا نکردیم.هربار که از دست هم ناراحتیم سعی میکنیم آن لحظه با هم حرفی نزنیم که شرایط را بدتر کنه. راستش من خیلی میترسم مثل والدینم بشم یعنی یک بحث ساده منجر به یک دعوای بدی بشه برای همین از بیان کردن مسائلی که برام ناراحت کننده است خودداری میکنم با اینکه میدونم این خیلی بده.
5)فکر میکنی اینکه اتفاقی نیفتاده، به خاطر ملاحظاتت بوده. درسته؟
[color=#32CD32]بله، چون همسرم اصلا فکر نمیکنه که من ناراحت باشم و مشکلی داشته باشم. چون من این مسائل را مطرح نکردم ایشون هم فکر میکنن همه چی خوبه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)