سلام حدیث جان
مشکل اصلی در دید خود شماست.
شما و همسرت با هم یه عهدی رو بستید.(باهم....نه با پدرش یا مادرش یا با برادرش)
قرار شده دوشادوش هم زندگی رو بسازید.
در واقع شما و همسرت الان یک خانواده مستقل هستید.چرا چشم به کمک این و اون داری؟
من به شوهر عزیزم گفتم که بگو اگه این سندو به نامش بزنین من هم خونه ای که تازه ساختین رو میخوام با سند
دوست عزیز
اجازه بده همسرت در مورد این مسائل خودش به تنهایی تصمیم بگیره.اونا خانوادش هستن و همسرت خیلی بهتر اونا رو میشناسه.
ضمن اینکه دخالت در مسائل مالی توسط زن کار درستی نیست و اجازه نمیده مرد بتونه روی پای خودش بایسته.پس دخالت در روابط اونا و اینکه همسرت چه کنه و چه کنه در ارتباط با اونا ممنوع.
اینم یه نمونه دیگه که اصلا نیازی به مطرح کردن این جمله نبود:
بعد از این قضیه به شوهرم گفتم بگو حالا که بیکاری و پول اجاره خونه نداریم یک سالی اون خونه رو بدن به ما که تو هم یه کاری پیدا نی و بریم
در واقع خانومی شما به علت داشتن یکسری توقعات از همسرت داری اون رو با خانوادش رو به رو همدیگه قرار میدی . این اصلا کار درستی نیست .چون اگر حرفی پیش بیاد این خود شمایی که در دید دیگران خیلی شخصیتت خراب میشه
پس جدا بهت توصیه میکنم از این پیشنهادا به همسرت نده.
اشتباه خطرناک دیگه شما !
مطرح کردن موضوع با مادر همسرت بود:
به چند دلیل:
1.خودت رو خراب کردی
2.قطعا دید مادر همسرت هم بهت تغییر کرده
3.تو منگنه گذاشتیشون
4.خواستی براشون تععین تکلیف کنی
5.خودت باعث شدی مادر همسرت بهت بی احترامی کنه و یک سال بگذره و جوابی نداده باشه
با کمل بی رحمی و ناباوری من هفته گذشته مادرشوه گفت که رضا(برادرشوهرم)میخواد بره اون خونه بشینه اخه دستش خیلی خالیه
دوست عزیزم
به شدت وارد مسائل خاله زنکی شدی !!
مال و اموال خودشونه...اختیارش دست خودشونه.شما خودت دوست داری کسی انقدر برای اموال شخصی شما نقشه بکشه؟
اتشباهات شما زیاده.سعی کن مدیریت کنی مسائل رو.
انقدر نشین چرتکه بنداز ببین کی چقدر بهش رسیده !!
شما هم مثل جاریت راه های خود شیرینی بلد باش.شمشیرت رو وقتی از رو ببندی اوضاع همین میشه.کمی با سیاست تر رفتار کن.
من معتقدم یه روز ما سواره میشیم اونا پیاده شما چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟
من معتقدم شما با این روحیه و این طرز فکر به همین زودیا یه جنگ و آشوب بزرگی رو به پا میکنی...
باید در این شرایط به همسرت ارامش فکری و روحی بدی .الان بهترین موقیعت برای جا کردنت در دل همسرته...وقتی از خانوادش دلخوره شما سیاست داشته باش
بگو اگر اونا رفتاراشون غلطه اما من ..زنت..پا به پای تو در سختی ها و مشکلات هستم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)