درخت آرزوی عزیز!!
من اگر گفتم که ذهن خوانی میکنی، منظورم این بود که قضاوتت رو بر مبنای یک احتمال قرار دادی!!! حتی اگر این احتمال 99 درصد هم باشه یک احتماله...
از نوع نگاه دوستاش متوجه شدی که ایشون به شما علاقه منده؟؟؟؟
این نگاه ها برای من هم آشناست، منم تو زندگیم نزدیک بود که وارد بازی همین نگاه ها بشم، پس عزیزم جبهه نگیر و سعی کن از تجربه بچه های تالار استفاده کنی.
من فرض رو میذارم بر این اساس که حرف شما درست! ایشون به شما علاقه داره... خب که چی؟؟ منتظر چی هست؟؟ می خواد که شما با گل و شیرینی بری خونشون؟؟ یعنی تمام این مدت نتونسته شما رو تنها ببینه؟؟...
من اصل علاقه رو زیر سوال نمیبرم... ولی رفتار این آقا پر از تردید و ابهامه... چیزی که باعث میشه ایشون با مثلا دیدن اینکه شما به یک مکان خلوت تر رفتید، دفعه دیگه که شما رو ببینه اخم کنه!!! وظیفه شما نیست که تردید ها رو از ذهن ایشون پاک کنی... این مسئله اونه. اوست که باید مثل یک مرد بیاد جلو...
شما که احتمالات رو دوست داری... بیا راجع به این احتمالات هم فکر کنیم:
1) علاقه شدیدی به شما داره... داره سبک و سنگین میکنه و بالاخره بهتون بیشنهاد میده (خوشبینانه ترین حالت)
2) ایشون ته ذهنش علاقه ای به شما داره... ولی هزار مانع که الآن سر راه ازدواج جوان ها هست، فعلا نمیذاره که ایشون به ازدواج فکر کنه
3) ایشون خجالت میکشه که بیاد جلو
4) ایشون یه مشکلی داره که ما ازش خبر نداریم... یه مشکل خانوادگی یا... اصلا فعلا باید قید ازدواج رو بزنه
5) ایشون مطمئنه که خانوادش با شما مخالف خواهند بود
6) ایشون متوجه شده که شما هم بهش علاقه دارید... از شما بین دوستاش هم صحبت کرده تو این مایه ها: حال میکنین فلان دختر دلش پیش من گیره!!! حلا بشینین و تماشا کنید ببینید من چطور می پیچونمش!!!... طبیعیه که حالا اونا به چشم دیگری به شما نگاه کنند (بد بینانه ترین حالت)
باور کن میتونم همین طور ادامه بدم
آرزوی عزیز دنیا به واقع فراتر از این هاست...
به زندگی پدر و مادرت نگاهی بنداز به فرازو نشیبی که طی کردند و به اینجا رسیدند،، اون وقت ببین چه محلی از اعراب برای این قایم موشک بازی ها باقی میمونه.
فعلا تصمیم گیرنده این اقاست و هر حرکتی از جانب شما میتونه کل معادلات رو بر هم بریزه و احتمال اینکه نتیجه اصلا مطلوبت نباشه زیاده.
نمیتونی رفتار متمایل نشون بدی... خیلی خب خودت باش خیلی عادی... اونه که باید نگران از دست دادن تو باشه.
تو دختر ارزشمندی هستی![]()

)

علاقه مندی ها (Bookmarks)