سلام نازنین جان.خوبی؟
راستش من فقط خواستم تایید کنم خصوصا حرفای دانوب عزیزرو.
مواردیکه گفتی خوب هستند اما شرط کافی نیستن.یعنی به نظر میاد اگه قراره یه لیست از معیارات تهیه کنی بعضیاشون باید اون ته مها قرار بگیرن یعنی جزو صفاتی باشن که قابل چشم پوشی باشن.
مثلا چرا دلت میخواد همسرت هنرمند باشه؟اونم لزوما نقاشی یا موسیقی و ..؟چه منافعی برات داره؟چه معایبی داره؟
اینا رو باید برای خودت لیست کنی..
مثلا اینکه هنرمنده مثلا احساساتی تره؟خوب لزومی نداره ادم احساساتی حتما هنرمند باشه..پس به جاش میتونی بگی میخوام همسرایندم احساساتی باشه.(که همینم باید بررسی بشه)
معایب:هنرمند ها معمولا نکته بین هستند.و به جزئیات اهمیت بالایی میدن.مثل نامزد سابقت و گاهی ادمای حساسین.
البته اکثر کسایی که یه رابطه عاطفی داشتن ناخوداگاه مقایسه میکنند اما باید جلوی اینکارو گرفت.
تاپیکی زدم درباره خصوصیات ظاهری همسر..بخونش خصوصا پست فرشته مهربون که اخرش بود.
باید تلاش کنی.انرژی بذاری تا قالب ذهنیت رو عوض کنی.
تو دنبال صرف هنرمند بودن یا امروزی بودن نیستی..دنبال یه چیزی ورای اینا هستی..مثلا روشنفکر بودن،درک متقابل،احساساتی بودن که تو قالب هنرمند و مدرن میبینیشون..اگه اون اصلیا رو پیدا کنی بهتر میتونی تصمیم بگیری.
..................................
من الان لینکی که خارپشت گذاشت رو خوندم و دیدم به شماره 5 گرایش داشتم..گمونم گاهی برای پر کردن خلائی درونمون به ادمای خاصی رو میاریم..من زمانیب ه پسرای گستاخ و بی پروا علاقه داشتم.به قول سرافراز الماسهای نتراشیده.اینطوری میشه اول ریشه موضوع رو تو خودمون پیدا کنیم تا حلش کنیم
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)