راضیه جان
تا حالا رفتی مشاوره؟ تنها یا با همسرت؟
من امروز یک کار جالبی کردم. با یکی که راجع به من خیلی اشتباه فکر می کرد صندلی داغ تشکیل دادم و گذاشتم
هر چی دلش میخواد بگه! گاشتم احساساتش رو نسبت به من بروز بده و متوجه شدم چه فکرهای اشتباهی راجع به
من کرده و چه برداشتهای کذایی ایی راجع به من داشته! بعد براش سوء تفاهم ها رو برطرف کردم. الانم رابطمون
خیلی خوبه چون دیگه در مورد من درست فکر می کنه اون شخص.
اینو گفتم که بدونی شما 2 نفر در سوء تفاهم هستین نسبت به هم!
اون نمیدونه توی مغز تو چی میگذره و بالعکس! برای همین از هم ناراحتین!
با هم برید پیش یک فرد امین یا پیش یک مشاور تا بهم پل ارتباطی بزنین و پل زدن رو یاد بگیرین!
تا حالا شده ناراحتیت رو توی یک نامه سراسر محبت آمیز براش بنویسی؟
گلگی کردن هم راه داره! باید در عین محبت از رفتار انتقاد کنی نه خود شخص! اونم برای بهبود روابط!
مثلا یک قلم و کاغذ برداری و اولش ازش تعریف کنی و بهش ابراز محیت کنی و بعد خوبی هاش رو براش بگی و بعد
ناراحتیت رو به شکل منطقی (نه با تنفر و گلگی) براش بنویسی و بخوای که با هم حرف بزنین؟
اگر نشده حتما این کار رو با یک شاخه گل انجام بده و ازش بخواه با هم گفتگو کنین البته با آرامش!
این نامه معجزه می کنه!
من همیشه گفتم زن خوب مثل یک مربی خوبه! مربی باید تیمش رو هدایت کنه و اعضای تیم رو تربیت!
پس سعی کن باهاش گفتگو کنی و به قول مریم سیکل معیوب رو بشکنی و بیشتر بشناسیش!
هرگز خودت رو بین خودش و خانوادش نگذار! معلومه که مادرش براش عزیزه چون یک عمر توی اون خانواده بزرگ
شده و وقتی تو سرد رفتار می کنی بهت بی تمایل میشه! کی از دعوا خوشش میاد؟
کار بدی کرده روت دست بلند کرده اما هر چیزی راهی داره.
چرا سعی نمی کنی این زندگی رو بسازی؟ همیشه گفتم به همه که خوشبختی ساختنیه نه خریدنی!
سعی کن بهش نزدیک بشی! بشناسیش! باهاش دوست بشی! بهش محبت کنی و از غارش بکشیش بیرون!
مردا همه دوست دارن مطابق میلشون رفتار کنی اما همین مردای به ظاهر خشن و به قول خودت زور گو رو به
راحتی میشه هدایت و تربیت کرد! فقط باید زیرک باشی و سیاست داشته باشی تا دنیا دنیا محبت و احترام به پات
بریزه. باهاش دوست بشو و بهش نزدیک شو. بعد می بینی که هر کار بخوای برات می کنه!
احترام بگذار به خانوادش تا به خانوادت احترام بگذاره! نیازهات رو با آرامش و محبت بهش بگو! اون نمیدونه تو مغز تو
چی میگذره و تو هم نمیدونی توی مغز اون چی میگذره! سعی کن مهارت های ارتباطی این سایت رو مطالعه کنی.
مطمئن باش اونم دنبال آرامش و محبته!
پس اگر تو بخوای و مربی خوبی باشی این زندگی بسیار زیبا میشه!
پس شروع کن.
کمکت می کنیم گلم

علاقه مندی ها (Bookmarks)