ممنون از لطفت یلدا جان
عزیزم این ورزشایی که من گفتم بیسشون همون فول کیک بوکسینگ و تکواندو و بوکس هست ..یوگا هم که چندین نوعه حتی یوگای تنفسی و یوگای خنده هم داریم ولی بهترینش همون جنتل یوگا هست که بدنت رو خیلی منعطف می کنه ...من اونجا رو نمی دونم چجوریه عزیزم ولی اینجا چون این کلاسها جنبه مسابقه ای ندارن کسی با کسی حریف نمی شه .فقط حرکات رو تمرین می کنن .کلا کسی به کسی کار نداره .فقط مربی هست که آموزش میده .متاسفم که تجربه بدی برات مونده ..اگه بتونی یه کلاس اینجوری پیدا کنی بهتره کسیم به بینیت کار نداره.:))))
حالا که خودتم به ورزش های رزمی علاقه داری خیلی هم عالی هست دنبالش بری .نگران نفس نفس زدنت هم نباش .من روزای اول از یه کلاس 45 دقیقه ای 15 دقیقه بیشتر نمی کشیدم ..قفسه سینه ام شدید درد می گرفت و حالم بد می شد .الان بدنم کاملا عادت کرده ..
تاثیرش عالیه ..تا نری نمی فهمی .من سه سال بود قرص می خوردم همیشه از تصور قطع کردن قرصام دچار ترس می شدم ..الان چندین ماهه کامل قطعش کردم و اصلا هم نیاز ندارم .ضمن اینکه چند تا هم دوستان خیلی خوب و سالم توی همین باشگاه پیدا کردم ..تنبلی نکن دختر خوب .مطمین باش جواب میده![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)