به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 فروردین 92 [ 09:26]
    سطح
    22
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 70
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    133

تشکرشده 135 در 55 پست

Array

RE: دختری که برای نامزدم مزاحمت ایجاد میکنه!

سلام دوست عزیز
    شماباید با روشهای جرآت مندانه ونه منفعل یا پرخاشگر با همسرتون صحبت کنین وبهش بگین که این مسئله آرامش فکری شما رو بهم ریخته ومی خوایین که برای همیشه حلش کنین.
    ازش بخوایین که یک خط جدید به اسم خودش بگیره و ضمناً با همین خطی که الان این دختر به اون اس ام اس میده فقط یکبار به اون دختر اس ام اس بزنه وبگه که اگریکباردیگه زنگ یا اس ام اس بزنه یا سعی کنه شماره تماس جدید اونو بدست بیاره حتماً بعنوان مزاحم ازش شکایت میکنه. ودرصورت تکراراین اتفاق حتماً شکایت کنید.
    یکبار جدی موضوع رو مطرح وحلش کنین ودیگه هم خودتون با اون دختر تماس نگیرین بذارین مسئولیت کاری که با همسرتون هست خودش انجام بده. به مسائل مربوط به خودتون برسین ودیگه درمورد این موضوع پاپیچ همسرتون نشین. خوش بین باشین تا اتفاقات هم براتون خوب رقم بخوره.

2. 2 کاربر از پست مفید پارميدا تشکرکرده اند .

پارميدا (شنبه 17 تیر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 13 تیر 93 [ 21:36]
    سطح
    21
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    43

تشکرشده 62 در 38 پست

Array

RE: دختری که برای نامزدم مزاحمت ایجاد میکنه!

نقل قول نوشته اصلی توسط سارا@
    سلام آنیتا جان

بهتره در یه موقعیت خوب و صمیمی با نامزدتون صحبت کنید و ازش بخوای وقتی تصمیم گرفته با شما زندگی کنه پس بهتره در گذشته هر چی بوده و داشته تموم کنه مگه نه اینکه قصدش همین بوده و گذشته اش رو هر چی بود ول کرده و اومده سراغ شما
    بهش بگین اگه براش مهم هستی و آرامش خودتون از همه چی مهمتره بره با قاطعیت با اون دختر صحبت کنه و
    اینکه هر چند اون جواب دختره رو نمیده ولی همین که اون تماس میگیره تمام آرامش شما رو بهم می ریزه و شما
    رو خیلی ناراحت میکنه
    سلام... سارا جان... تموم ِ این روش ها رو امتحان کردم... یه مدت صمیمی و خوب بهش گفتم که گذشته ش برام مهم نیست و فقط این صداقتش نسبت به من مهمه...
    دیدم میگه دختر رو نمیشناسه دیگه اصرار نکردم و گفتم پس بریم از دستش شکایت کنیم... قبول نکرد ... یه مدت اصرارش کردم واسه شکایت اما قبول نکرد... بعد از یه مدت بهش گفتم : پس آمارشو خودت واسم دربیار.... فقط میخوام بدونم کیه؟ چون خیلی اذیتم میکنه... و همینکه اون دختر میدونه که ما نمیشناسیمش باعث میشه که بیشتر به مزاحمت هاش ادامه بده... بهم گفت: چند روز صبر کن تا آمارشو واست دربیارم... اما بعد از گذشتِ 3 ، 4 ماه اصلا ً به روی خودش نمی آورد که قرار بود چیکار کنه.. به خاطر همین ایندفعه دیگه نتونستم صبر کنم و تحمل به خرج بدم... این جدی باهاش صحبت کردم و بهش گفتم تا وقتی آمار اون دختر رو درنیاری باهات قهرم... این سری یکم روش تأثیر گذاشت و بهم گفت که سعی کرده آمارشو دربیاره ولی باز هم به نتیجه ای نرسیدم...

نقل قول نوشته اصلی توسط پارميدا
    سلام دوست عزیز
    شماباید با روشهای جرآت مندانه ونه منفعل یا پرخاشگر با همسرتون صحبت کنین وبهش بگین که این مسئله آرامش فکری شما رو بهم ریخته ومی خوایین که برای همیشه حلش کنین.
    ازش بخوایین که یک خط جدید به اسم خودش بگیره و ضمناً با همین خطی که الان این دختر به اون اس ام اس میده فقط یکبار به اون دختر اس ام اس بزنه وبگه که اگریکباردیگه زنگ یا اس ام اس بزنه یا سعی کنه شماره تماس جدید اونو بدست بیاره حتماً بعنوان مزاحم ازش شکایت میکنه. ودرصورت تکراراین اتفاق حتماً شکایت کنید.
    یکبار جدی موضوع رو مطرح وحلش کنین ودیگه هم خودتون با اون دختر تماس نگیرین بذارین مسئولیت کاری که با همسرتون هست خودش انجام بده. به مسائل مربوط به خودتون برسین ودیگه درمورد این موضوع پاپیچ همسرتون نشین. خوش بین باشین تا اتفاقات هم براتون خوب رقم بخوره.
    سلام پارمیدا جون

یعنی سعی نکنم بفهمم اون دختر کیه؟؟ شما جای من بودی ، نمیخواستی بفهمی؟ در مورد رابطه اش با نامزدم منظورم نیست... اینکه هویتش برام آشکار نشده خیلی اذیتم میکنه... فکرشو بکن وقتی دشمنتو نمیشناسی چطور میخوای باهاش مبارزه کنی... اگر من پیداش نکنم و در آینده تهدیدی واسه زندگیم باشه چی؟

آخه جالبیش میدونید چیه؟ یکبار به نامزدم گفتم این سری دختره زنگ زد ، باهاش صحبت کن... اولش قبول نمیکرد... به یه زحمت راضیش کردم و وقتی دختره زنگ زد ، نامزدم بهش گفت : چرا به این خط زنگ میزنی؟ و باهاش دعوا کرد ، دختره هم عذرخواهی کرد و گفت شرمنده اشتباه گرفتم!!!!!
    من خیلی ناراحت شدم و گفتم که میخواستم عادی باهاش صحبت کنی و ببینی حرفِ حسابش چیه نه اینکه باهاش دعوا کنی!!!
    از طرفی دعوای اون روزش باعث نشد که دختره دیگه زنگ نزنه...!!!!!
    به خاطر همین به نامزدم گفتم این سری باهاش معمولی صحبت کن ، بذار حرف بزنه... نامزدم به زحمت راضی شد و دفعه ی بعد که گوشی رو برداشت ، بعد از سلام ، دختره بهش گفت : کسی پیشته؟؟ نامزدم گفت : نه... شما؟؟ نمیدونم دختره بعدش چی گفت ولی نامزدم کلمه ی "شما ؟ " رو چند بار تکرار کرد. دختره گفت : باشه بعدا ً زنگ میزنم!!! و بعدش قطع کرد...!
    من خیلی عصبانی شده بودم و بهش گفتم که از روی قصد شما رو چندبار تکرار کردی تا بفهمه کسی پیشته و قطع کنه.......!
    بعد از اون قضیه دیگه اصرارش نکردم که با دختره صحبت کنه...... دیگه ناامید شدم... از یک طرف همه ی مدارکم علیه نامزدمه.... از طرفی چون میبینم پسر خوبیه ، نمیتونم اعتمادمو نسبت بهش از دست بدم... و خیلی دوستش دارم... اگر میتونستم بفهمم اون دختر کیه ، شاید خیلی از مسائل حل میشد...... خیلی گیج شدم...

یک چیز ِ جالب ِ دیگه هم هست : شماره ی اول ِ اون دختر ، توی گوشی ِ نامزدم ذخیره بود!!! به اسم ِ امیر! و من وقتی با اون دختر صحبت کردم نامزدمو به اسم امیر میشناخت....!!! البته اسم اصلیش رو هم میدونست!!!!!!
    به نامزدم گفتم : اگه تو اون دختره رو نمیشناسی ، پس چطور اسمشو به همون اسمی ذخیره کردی که اون تو رو میشناسه!!!!!!
    نامزدم گفت : این گوشی مال ِ من نیست.... مال ِ آبجیم بود ، اونم پیدا کرده!!!
    بهش گفتم : گوشی رو پیدا کرده!!! خط رو که پیدا نکردی و به اسم خودته!!! اون دختر داره با خطت تماس میگیره در حالی که شماره ش توی گوشیت ذخیره ست!!!!!!
    با همه ی اینها گفت که من نمیدونم و نمیشناسمش....

من واقعا ً گیج شدم.... یا نامزدم داره منو میپیچونه.... یا مرد ِ خیلی بدشانسیه که این اتفاقات براش می افته..... و یا اون دختر خیلی زرنگه.... یا اینکه خواهر نامزدم اون دختر رو میشناسه.... یا اینکه اون دختر یکی از فامیل های نزدیکه.... و یا ...............

4. 2 کاربر از پست مفید anita1 تشکرکرده اند .

anita1 (شنبه 17 تیر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)