واقعا از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم.باور کنید اگه نگفته بودید به احتمال زیاد بهش اس ام اس میدادم.انقد حرص خوردم.
امید عزیز من تو محیط کار از موبایل کم استفاده میکنم دقیقا به همین دلیل.چون معمولا دختری که سرش زیاد تو گوشیشه همه فکر میکنن دوست پسر داره(حالا درست یا غلط)..البته اینجا کارم زیاده و وقت هم ندارم.
.اره..در واقع با حقوق و مزایای اینجا کارهای دیگه هم بهم پیشنهاد شد اما جا برای پیشرفت اینجا خیلی بهتره.علت انتخابم بیشتر این بوداحتمالا زمینه کاری خوبی برات بوچود اومده.
تغییرات پست قبلت رو الان خوندم.نمیتونم بگم نامزد دارم چون میدونه مجردم
ثمین جان ممنونم ازلطفت خیلی.امیدوارم تو هم عزیزم و بقیه خوشبخت بشید.
اره درسته..مثلا میخواستم بهش بفهمونم نظراتمو با تحقیق انتخاب کردم.یعنی جوری نیستم که فکر کنه با پافشاریش ممکنه نظرم عوض بشه.چنین آدمهایی شخصیت خودشونو دارن وبا حرفها ومنطقهای شما توجیه وقانع نمیشوند که هیچ گستاختر هم خواهند شد...
ولی دیگه باهاش بحث نمیکنم.
نگین عزیز..حرفت درسته و قبلا از این بابت اسیب دیدم.
اقای ابراهیمی عزیز بله..باید محکم باشم..دارم سعیمو میکنم.امیدوارم موفق بشم.
والله لبخند جان تا قبل پستت تقریبا به این نتیجه رسیده بودم که کاری نکنم و فقط سرسنگین باشم.اما تو؟ولی به نظرم بی تفاوتی به اون باعث عقب نشینی اون نمیشه بلکه حریص ترش میکنه...باید بش بفهمونی که اصلا ازش خوشت نمیاد....
خوب خودت هم مگه ازبی تفاوتی استفاده نکردی؟به نظرت باید کار دیگه ای میکردی؟
من چطور رفتار اونو درست کنم؟من که نمیتونم اونو عوض کنم .فقط میتونم کاری کنم که از من صرفنظر کنه.من فقط رو کارای خودم اختیار دارم.
واقعا گل کاغذی جان تجربه کردی؟واقعا بهترین راهه؟این محیط رو من زیاد تجربه کردم ولی برای من تجربه ثابت کرده تنها جواب بی تفاوتی نسبت به اون آدمه305. کم کم خودش ازت فاصله میگیره.
اعضای قدیمیتر میدونن ازاین موضوع یه بار ضربه خوردم...خیلی گشتم تا مواردی که ممکنه حساسیت ایجاد کنه رو پیدا و حذف کنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)