به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 دی 91 [ 19:55]
    سطح
    12
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    133

تشکرشده 137 در 34 پست

Array

RE: می ترسم از اینکه چشم کس دیگه دنباله زنم باشه...

سلام مجدد.
    آقای آسان من هر چی بیشتر حرفها و نظرات شما رو میخونم بیشتر نگران آینده این ازدواج و البته اون خانم میشم.
    این حساسیت اصلا طبیعی به نظر نمیاد.
    شما میگی این خانم به خاطر حضورش در اجتماع میخواد کار کنه.پس یعنی مسئله حضور در اجتماع باید خیلی براش مهم باشه که اونو اولویت برای اشتغال قرار داده.
    اما شما که میگی تصور فضاهایی که من توی پست قبلیم بهش اشاره کردم هم براتون سخته.
    ذهن شما الان داره به بهانه عشق و علاقه زیاد این حساسیت غیر عادی نسبت به زیبایی ایشون رو عقلانی سازی میکنه.اما ازتون خواهش میکنم یه بار همه این استدلالهایی رو که در درونتون انجام میدین کنار بذارین و به عنوان کسی که درجه بالایی از خودآگاهی و شناخت از خود رو داره منصفانه پای میز حلاجی این داستان بنشینید.
    برای من دیدگاه شما رد شده است چون خودم در زندگی شخصیم در جایگاه مشابه اون خانم هستم(حالا شما نگی همه خانمهای تالار تریپ زیبایی برداشتن)
    اما جدای از شوخی همونطوری که گفتم من خودم از زیبایی ظاهر نسبتا زیادی برخوردارم. اما خدا رو شکر با همسرم هیچ وقت در این زمینه به مشکل بر نخوردم به دو دلیل:
    اول دیدگاه ایشون به این مسئله که زیبایی تنها عامل جذب نگاه دیگران نیست. بلکه مهمتر از اون چیزی که میتونه باعث تداوم این نگاها میشه نوع رفتار و البته تا حدودی نوع پوشش یه خانم هست.
    من خودم دارم توی یه محیط کاری با همکارهای مرد کار میکنم که البته همشون هم جوان هستند. بعضی متاهل و بعضی مجرد. اما این مسئله حتی کمترین شائبه ای در ذهن همسرم ایجاد نمیکنه. نه به این دلیل که همسرم آدم بی تفاوتیه بلکه به این دلیل که با شناخت درستی که ازمن پیدا کرد با رضایت خودش خواست که من توی یه همچین محیط کاری مشغول باشم. مسئله اعتماد مقابله نه تکیه بر پارامترهایی که ممکنه و فقط ممکنه باعث توجه سایرین بشه.
    دلیل دوم هم نوع پوشش و رفتار خود من هست که توی این 6 سال زندگی مشترک به یاد ندارم که همسرم به خاطر نوع پوشش و ارایشم مسئله ای رو به من متذکر شده باشن. باز هم نه به این دلیل که ایشون بی تفاوت باشه بلکه به این دلیل مهم که ما از همون ابتدا همدیگر رو بر مبنای اونچه که دیده میشیم و هستیم انخاب کردیم و پذیرفتیم. و تنها کاری که کردیم این بود که بعد از ازدواج بدون هیچ اجبار یا تحمیلی از طرف مقابل یا حتی اشاره مستقیم به چیزی تصمیم گرفتیم رفتارهامون رو به خواسته هامون (دوطرفه) نزدیک کنیم.
    این فقط تجربه شخصی من بود که خواستم بدونید صرف مسئله زیبایی نباید مانع پیشرفت یا حضور زن در جامعه شد.
    اما به نظر میرسه شما حاضر نیستی که هیچ یک از دو جنبه رو نادیده بگیری یا حتی کمرنگتر ببینی.به خودت هم حق میدی چون میگی من عاشقشم.
    بازم به خاطر آینده خودت و اون دختر خواهشا بیشتر سبک سنگین کن.

2. 4 کاربر از پست مفید سیتروس تشکرکرده اند .

سیتروس (سه شنبه 03 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)