سلامی مجدد
چندتا نکته که باهاشون برخورد داشتمو فکر میکنم ممکنه بهتون کمک کنه:
شما نمیتونین جلوی دنیارو بگیرین،مثل همین چیزی ک الان درگیرشین،نمیتونین راهی پیدا کنین ک این آقا این حرفارو نزنه و مزاحمتون نشه
مثل اینی که من نمیتونم کاری کنم ک کسی از طرف من(شریک احساسیم)خوشش نیادو بهش ابراز علاقه نکنه...جلوی دنیارو نمیشه گرفت...فقط باید سعی کنی بهترین برخوردو با این موضوع داشته باشی،ک اونم اینه ک خودت باشی،رو عقایدت راه بری،و عقیده شما(شما ِ نوعی)اینه ک یه همچین انسانی ارزش حتی توجهم نداره...پس ببخشیدا!!!رک بگم،به ته کفشتونم نگیرینش ک خودش احساس کوچیکی کنه،طوری ک بدونه بودنشم مهم نیس،خودشو نتونه هم تراز شما بدونه ک بخواد باهاتون ارتباط کلامی برقرار کنه
تذکر!!!
مواظب یچیزی باشین!!!
بهش میگن عادت!
اونایی ک کارشونو بلدن،از "عادت" بعنوان یک سلاح استفاده میکنن!!!
مثلا این آقا هر روز این کاراشو تکرار کنه و شما مورد توجه قرار بدینش،و اون اینو بدونه،پس یه روزی ک این کارو نکنه برای شما جای تعجب پیش میاد که،چرا؟
و بعضی وقتا،میگم بعضی وقتا،شما دنبال علت این هستین ک چرا این کارو نکرد،بعد شما متوجهش میشین،اونوقت اون با بروز یک رفتار متفاوت،مثلا مظلوم نمایی و تحریک دلسوزی شما،باعث میشه بهش توجه کنین و دیگه یادتون بره ک نباید به ته کفشتونم بگیرینش...
ببخشید ک گفتین در این باره حرفی زده نشه ولی من میگمش...آخه کسی نگفته!!!
ببین،این عصبانی شدنه،فقط ی چیزش جذابه،(اونم نه فقط در مورد شما،درمورد همه اونایی که هنگام عصبانیت نمیتونن خودشونو کنترل کنن،اصولا خونسردو بی خیال نیستن)اینکه با عصبانیت،شما عکش العمل نشون میدی!!!این ی نوع موفقیته برای کسی ک میخواد جنس مخالفشو جذب کنه،وادار کنه بهش جواب بده،جواب تیکشو،حرفشو،کار غیر منتظرشو،طرفو هم تراز خودش بکنه ک بتونه حداقل رابطه رو،ک جواب حرفشه،بدست بیاره!!!
بازم ببخشیدا!!!
آقایون،پسرا،از اینی ک گفتم واسه مخ کردن بهره میبرن!!!
میبینی مثلا الان شما جواب منو یا خیلیا ک فقط در صدد راهنمایی بر میانو نمیدین،فقط تشکر میکنین،ولی!!!جواب خارپشتو میدین...چرا؟؟؟چون...بقیشو میدونین دیگه،دستم خسته شد از بس تایپیدم،کیبوردمم فارسی نداره
راستی راستی،اینم ی مدلشه،اول یکاری میکنن ک خوشت نیاد،عصبانی شی،مثل همین خارپشت،بعدش بروز بدی ک از حرفاش ناراحت شدی،اونوقت تیریپ برداره و بیاد عذرخواهی کنه،عذرخواهیم بعضی وقتا محبت امیز جلوه میکنه،نه؟!!!
و یه عالمه مدلای مختلف دیگه ک من نمیدونمو اونایی ک کارشونه بهتر بلدن
خلاصـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه بیخیال همشون باش!خودت باش.
موفق بیخیال باشین.
(10 بار ویرایش کردم)

علاقه مندی ها (Bookmarks)