به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 تیر 91 [ 17:18]
    سطح
    10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

RE: تردید در پاسخ مثبت به خواستگار به دلیل مشکلات ظاهری

نقل قول نوشته اصلی توسط mr6262
    اميدوارم هرچي به صلاحتون هست اتفاق بيافته. شما جواب نداديد به سوال من. كشش فيزيكي به ايشون داريد؟ از اين نظر هم به ايشون نگاه كنيد.

آره . احساس می کنم بعد جلسه دوم احساس خوبی نسبت بهش داشتم

از دست و دلبازي، شاد و خندون بودن، شوخ بودن، رمانتيك بودن، اينكه ايشون توانايي گفتن جملات قشنگ رو داره، زورگو نباشه، مردسالار نباشه و ....همه موارد ايشون رو بررسي كنيد.

از دوستشون پرسیدم و بابام هم تحقیق کردند. دست و دلباز هست. شوخه. خیلی پر هیجان نیست. ولی رمانتیکه. به قول دوستش اگه یه فیلم احساسی ببینه بعضی وقتا گریه هم می کنه. ولی اها هیجان زیاد نیست واسه همین از سرو صدا خوشش نمیاد. کلاً که حرف زیاد می زنه. مرد سالاری تو همه مردهای اینجا هست چون تقریباً فرهنگمونه. البته ایشون می گفت من نیستم اما زن سالار هم نیستم . خودشون البته به من گفتند تو زندگی همیشه سعی کنید به مرد حس مرد سالاری بدبد و ازش سواری بگیرید چون همین که مرد فکر کنه زن مطیعش هست بیشتر زنش رو دوست داره. اینو مامانم هم تایید کرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar.shadi
    سلام دوست عزیز

یک سوال

اگر ایشون استرالیا زندگی نمی کرد و وضع مالیش خوب نبود زیاد و مثل خودت بود قبولش می کردی؟

خوب اینو نمی دونم. با مامانم بحثشو کردم. مامانم میگه همه کسانی که موقع ازدواج حتی با عشق ازدواج می کنند موقعیت طرف مقابل جزئی از اون عشقه. البته اینو خودمم درک می کنم. خوب هر دختری بهش بگید اگه خواستگارت مثلاً اصلاً موقعیتی نداشت بازم می خواستیش فکر نکنم بگه آره

یک سوال دیگه

میدونی آدمهای علمی زیاد نمیتونن کنار همسرشون باشن و زیاد سرشون تو کتابه و ممکنه نتونن خیلی از لحاظ حسی

باهاتون همراهی کنن و فقط یک عاشق میتونه موقعیتشون رو درک کنه؟

اگر شرایط مالیشون اوکی نبود باز هم نظرت بهش مثبت بود؟

اصلا ملاک هات واسه ازدواج چیه؟ اصلی هاش رو می گی؟

ایشون می گفتند که روزی 10-12 ساعت کار می کنند و بقیه ش رو با خانواده خواهند بود.
    خوب اگه بیکار بود خوب نه ! صادقانه بگم موقعیتشون تاثیر زیادی در نظر من داره. ولی خوب هر خواستگاری بیاد اگه بیکار باشه به دلم نمی شینه.
    ملاک هام اینه که طرف مقابلم تا حدی مومن و مقید باشه، سیگارم نکشه، تا حدی وضع مالی خوبی داشته باشه، دست و دلباز باشه، خانواده خوبی داشته باشه. تحصیل کرده باشه. مرد زندگی باشه .
    ایشون تقریباً همه رو داره غیر اینکه ظاهرشون همچین جذاب نیست.
    راستش اینو با مامانم صحبت کردم می گفت حتی خودم از ظاهر بابت خوشم نمیومد ولی الان واسش میمیرم. میگفت خانم ها بعد که تو زندگی میرن عاشق میشن و زشت ترین ها رو زیباترین می بینند. البته میگفت مردها اینطوری نیستند.
    حتی من به مامانم گفتم که ایشون گفتن ملاک زیبایی واسشون از تحصیالات خیلی بالا ، مهم تره. مامانم گفت نطری نمیدم اما خوب این چون مرد هست و چند سالم خارج بوده و نیاز مالی برای کار زن هم نداره ، شاید واسش ملاک درستی باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط sanjab
    ایشون تنها بخاطر مطالعه اینقدر ضعیف شده باشه بررسی کنید که عوامل ژنتیکی دخالت نداشته باشه در این امر.

اینو هم از خودش پرسیدم هم از دکتری که چند بار ایشون رو ویزیت کرده بود. دلیلش اصلیش عدم درمان در دوران کودکی بوده.

مورد سن را گفتی برای یک دختر سنم مناسبه و اختلاف سنی پدر و مادرم هم همینقدر بوده.

درمورد زیبایی گفتی باید زن زیباتر باشه.

در مورد موقعیت شغلی گفتی باید مرد موقعیت شغلیش بالاتر باشه.

ولی همه این استدلالهای شما برای یک انتخاب سنتی و یک زندگی سنتی و قدیمی مناسب

هست نه برای دنیای امروز با این همه وسائل ارتباط جمعی مثل اینترنت- تلویزیون - کتاب- مسافرت - معاشرت و........ که هرکدام روی انسان تاثیرات چشمگیری دارند.

به قول دکتر هولاکویی (روانشناس و جامعه شناس )بهترین ازدواج ، ازدواج برابر هست در قرن حاضر یعنی از لحاظ سنی - تحصیلی- ظاهری- فرهنگی و غیره.

من تو این مدت خیلی تو این تلار گشتم. خیلی جاها خوندم که اختلاف سن 4-7 سال باشه. حتی کلی تاپیک بود که همسن بودن باعث مشکل شده بود.
    به نظر شما اگه مرد حس کنه زنش زیباتر از خودش نیست احتمال نارضایتیش از زندگی نیست؟ بازم تو تالار خیلی تاپیک بود....
    آره خوب چون تو یه محیطی با ففرهنگ مرد سالاری بزرگ شدم فکر می کنم مرد باید موقعیت بهتری داشته باشه.
    من دنبال تایید نیستم. دنبال نظر کارشناسی شده و درست هستم. خوبی این تالار هم اینه که از جوانب مختلف توسط افراد مختلف به مساله نگاه میشه و این خیلی خوبه.

2. کاربر روبرو از پست مفید yefereshtehtanha تشکرکرده است .

yefereshtehtanha (چهارشنبه 28 تیر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)