سلام دوست عزیز
یک سوال
اگر ایشون استرالیا زندگی نمی کرد و وضع مالیش خوب نبود زیاد و مثل خودت بود قبولش می کردی؟
خوب اینو نمی دونم. با مامانم بحثشو کردم. مامانم میگه همه کسانی که موقع ازدواج حتی با عشق ازدواج می کنند موقعیت طرف مقابل جزئی از اون عشقه. البته اینو خودمم درک می کنم. خوب هر دختری بهش بگید اگه خواستگارت مثلاً اصلاً موقعیتی نداشت بازم می خواستیش فکر نکنم بگه آره
یک سوال دیگه
میدونی آدمهای علمی زیاد نمیتونن کنار همسرشون باشن و زیاد سرشون تو کتابه و ممکنه نتونن خیلی از لحاظ حسی
باهاتون همراهی کنن و فقط یک عاشق میتونه موقعیتشون رو درک کنه؟
اگر شرایط مالیشون اوکی نبود باز هم نظرت بهش مثبت بود؟
اصلا ملاک هات واسه ازدواج چیه؟ اصلی هاش رو می گی؟
ایشون می گفتند که روزی 10-12 ساعت کار می کنند و بقیه ش رو با خانواده خواهند بود.
خوب اگه بیکار بود خوب نه ! صادقانه بگم موقعیتشون تاثیر زیادی در نظر من داره. ولی خوب هر خواستگاری بیاد اگه بیکار باشه به دلم نمی شینه.
ملاک هام اینه که طرف مقابلم تا حدی مومن و مقید باشه، سیگارم نکشه، تا حدی وضع مالی خوبی داشته باشه، دست و دلباز باشه، خانواده خوبی داشته باشه. تحصیل کرده باشه. مرد زندگی باشه .
ایشون تقریباً همه رو داره غیر اینکه ظاهرشون همچین جذاب نیست.
راستش اینو با مامانم صحبت کردم می گفت حتی خودم از ظاهر بابت خوشم نمیومد
ولی الان واسش میمیرم. میگفت خانم ها بعد که تو زندگی میرن عاشق میشن و زشت ترین ها رو زیباترین می بینند. البته میگفت مردها اینطوری نیستند.
حتی من به مامانم گفتم که ایشون گفتن ملاک زیبایی واسشون از تحصیالات خیلی بالا ، مهم تره. مامانم گفت نطری نمیدم اما خوب این چون مرد هست و چند سالم خارج بوده و نیاز مالی برای کار زن هم نداره ، شاید واسش ملاک درستی باشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)