سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
این حرف شما وقتی می تواند صحیح باشد که وظیفه ای بر دوش اعضا باشد و یک عده فقط برای انجام وظیفه و از روی بی حوصلگی به مراجعین پاسخگو باشند. ولی اینجا اینطور نیست. هر کسی در این سایت فعالیت می کند، از خود مدیر همدردی گرفته تا عضوی که همین امروز به جمع ما اضافه می شود، همه داوطلبانه و به خواست خودشون در این سایت فعالیت می کنند. و مطمئن باشید عضوی که وقت می گذارد و یک پست می نویسد، به امید کمک و همدردی با مراجع این کار رو انجام می دهد.خيلي از عضو هاي فعال فقط ميان يه حرفي زدن كه گفته باشن.جهت خالي نبودن عريضه!
این مسئله در بعضی از تاپیک ها که موضوع های خاص دارند گاهی پیش می آید. ولی در مجموع مدیران و اعضای با تجربه تر تالار سعی می کنند که این تاپیک ها رو کنترل کنند و از بدرفتاری با مراجع و انحراف تاپیک جلوگیری کنند.يه عده هم بانگاه فيلسوفانه ميان طرفو محكوم ميكنن فقط. درصورتيكه هركسي هر اشتباهيم كرده مياد اينجا بلكه يكم دلش اروم شه.همدردي بشنوه!!
با این حال هر گاه مورد خاصی دیدید که از نظر شما خلاف قوانین تالار همدردی بود، می توانید با استفاده از دکمه گزارشکه در کنار همه پست ها هست، پست رو گزارش دهید تا مدیران بازبینی کنند.
این تاپیک به انجمن "پیشنهادات ،انتقادات و مشکلات تالار" منتقل خواهد شد.
با تشکر.







که در کنار همه پست ها هست، پست رو گزارش دهید تا مدیران بازبینی کنند.
پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)