به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 10 بهمن 93 [ 13:30]
    سطح
    57
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 159
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Created Blog entryTagger Second ClassVeteran5000 Experience PointsSocial
    نوشته های وبلاگ
    2
    تشکرها
    1,724

تشکرشده 1,826 در 279 پست

Array

RE: چی کار کنم زندگیمون مستقل باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nourolahzadeh
    سلام،نماز روزه هاتون قبول
    ممنون از راهنماییهای مفید شما دوستان عزیز،سعی میکنم حتما به کارشون گیرم و ممنون که منو از اشتباهاتم آگاه کردین
    ولی یه مسئله هست که من و همسرم سراین قضیه چندروزه باهم قهریم و هیچ ارتباطی باهم نداریم،تا حالا همه قهرامون یکی دوروز بیشتر طول نمیکشید، به نظرتون من پیشقدم بشم ویا صبرکنم تا اون بیاد جلو؟؟!!
    لطفا زود راهنماییم کنید
    باتشکر
    بازم عرض سلام خدمت شما خواهر خوبم

شما فرموديد : همه قهرامون ؟؟؟؟ مگه چقدر قهر ميكنيد ؟ نكنه هفته اي دو سه بار قهر مي كنيد ...
    يادتان باشد قهر مخصوصا در بين زن و شوهر ، اثر تربيتي ندارد ، چه يه ساعت و يا بيشتر ، البته ما قهر با رفتار نه با شخصيت را در حوزه تربيتي فرزند اون تا چند ساعتي مي پذيريم اما در روابط با همسر قهر اثر تربيتي ندارد ، مخصوصا در حوزه شخصيتي كه نه اثر ندارد بلكه ، اثرات بسيار مخربي مي تواند در وجود فرد بگذارد ...

اما نكاتي مهم خطاب به شما خواهرم :

اولا : ( عذر مي خواهم كه با اين بيان مي گويم ) اينكه با نوع بيان شما مشخصه كه متاسفانه در مديريت روابط زن و شوهر و مهارتهاي ارتباطي و مهارتهاي زندگي ،مخصوصا مهارت حل مسئله و مهارت نقادانه ، اطلاعات كمي داريد ، خواهرم شما سعي تان بر اين باشد كه توانائي خود را در اين مهارتها مخصوصا مهارت حل مسئله بالا ببريد ...

اينكه فردي با هر مسئله و مشكل كوچكي بخواهد به ديگران رجوع كند ( كه مثلا آيا عذرخواهي كنم يا نه ؟ ) ، گاهي موجب سردرگمي خواهد شد ، زيرا ديگران نظرات خود را با برداشت خود ميدهند اما نظراتي متفاوت و حال اينكه شما بهتر از ديگران از زندگي خود خبر داريد ...

لذا سعي كنيد مطالعه خود را در مورد مهارتهاي زندگي ، مخصوصا مهارت ارتباط موثر ، مهارت روابط بين فردي ، مهارت نقادانه ، مهارت حل مساله و ... را به طور محسوسي بالا ببريد ...

سعي كن با بالا بردن مهارتهايت ، خودت تنها كسي باشي كه براي زندگي خودت تصميم ميگيري نه ديگران ... تصميمي از روي فكر و عقل و تدبر و بدور از احساسات و تعصبات ... آنوقت زندگي به كامت شيرين و رويائي خواهد شد ...

ثانيا : از آن طرف بر روي شناخت روحيات مردانه و فرق هاي آنان با زنان از نظر عقل و احساسات و عواطف و جسم و ... ، و از طرفي بر روي روحيات شوهرتان مطالعه كنيد ،

در آخر هم مي گويم : خيلي راحت و بدون خجالت و ... به نزد شوهرتان برويد و از او عذرخواهي كنيد و از طرفي هم با دخالت دادن ظرافت هاي زنانه ، بگوئيد تا حدي هم بايد به من حق بدهيد ، به او بفهمانيد كه شما براي من يك پشتيبان و تكيه گاه هستيد و لذت مي برم تكيه گاهم روي پاي خود بايستد ... ( زير بغل او بزنيد ، مرد از اينكه زن قدرت او را بيان كند كيف مي كند ، از جملاتي كه بيانگر مالكيت است هرگز استفاده نكنيد ، اما در عوض جملاتي بگوئيد كه استقلال و غرور مرد را تقويت كند : مانند اينكه من به تو افتخار مي كنم ، و ... )

بازم سوالي بود در خدمتيم ...

2. 3 کاربر از پست مفید مهاجر بي نشان تشکرکرده اند .

مهاجر بي نشان (شنبه 07 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)