به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 مرداد 91 [ 09:03]
    سطح
    22
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    16

تشکرشده 16 در 10 پست

Array

RE: راهنمایی درباره بزرگتر بودن دختر

سلام

من هم تقریبا تو همچین شرایطی قرار دارم ( منظورم از لحاظ سنی هست ) در این مورد نظر دختر خانم و خونواده ایشون چی هست؟

خونواده من مخالف سن کم طرف مقابل من هستند حالا باید نظر خونواده ایشون رو بدونید.دوستان اشاره کردن اینکه یه زن میخواد به همسرش تکیه کنه و به عنوان یه پشت و پناه بهش نگاه میکنه آیا این اختلاف سن باعث نمیشه که این خانم روی شما حساب نکنن و در زمان تصمیم گیری در مسایل و مشکلات از شما تبعیت میکنن و به نظرتون احترام میذارن؟

آیا بعد از گذشت چند سال وقتی خانم شکسته تر شدند حالا به دلایل مختلف که همه اطلاع داریم ایشون سختشون نیست که در کنار شما که از لحاظ چهره از ایشون ممکنه جوون تر به نظر بیاین باشن. باهم در بین عموم و خونواده و فامیل ظاهر بشید....

یا اصلا خود شما امکانش نیست که بعدها از این حالت خانم خسته بشید( از ناتوانی جسمی ، شکسته شدن چهره و ... ) و خدای نکرده یه فکرای دیگه ایی به ذهنتون برسه؟ البته باید ببخشید که اینطور رک حرف میزنم ولی اینا واقعیته و خود من بارها و بارها به همه ی این مسایل فکر کردم ...

درسته که ما به خاطر دیگران زندگی نمیکنیم اما در کنار دیگران زندگی میکنیم و نگاه اطرافیان ، حرف و سخن اطرافیان میتونه خیلی خیلی مشکل ساز بشه.

امیدوارم هر دوتون خیلی خوب جوانب رو در نظر بگیرید.

توکل به خدا کنید

2. 2 کاربر از پست مفید بهار خانوم تشکرکرده اند .

بهار خانوم (شنبه 07 مرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 91 [ 22:50]
    سطح
    9
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 3 پست

Array

RE: راهنمایی درباره بزرگتر بودن دختر

نقل قول نوشته اصلی توسط بهار خانوم
    سلام

من هم تقریبا تو همچین شرایطی قرار دارم ( منظورم از لحاظ سنی هست ) در این مورد نظر دختر خانم و خونواده ایشون چی هست؟

خونواده من مخالف سن کم طرف مقابل من هستند حالا باید نظر خونواده ایشون رو بدونید.دوستان اشاره کردن اینکه یه زن میخواد به همسرش تکیه کنه و به عنوان یه پشت و پناه بهش نگاه میکنه آیا این اختلاف سن باعث نمیشه که این خانم روی شما حساب نکنن و در زمان تصمیم گیری در مسایل و مشکلات از شما تبعیت میکنن و به نظرتون احترام میذارن؟

آیا بعد از گذشت چند سال وقتی خانم شکسته تر شدند حالا به دلایل مختلف که همه اطلاع داریم ایشون سختشون نیست که در کنار شما که از لحاظ چهره از ایشون ممکنه جوون تر به نظر بیاین باشن. باهم در بین عموم و خونواده و فامیل ظاهر بشید....

یا اصلا خود شما امکانش نیست که بعدها از این حالت خانم خسته بشید( از ناتوانی جسمی ، شکسته شدن چهره و ... ) و خدای نکرده یه فکرای دیگه ایی به ذهنتون برسه؟ البته باید ببخشید که اینطور رک حرف میزنم ولی اینا واقعیته و خود من بارها و بارها به همه ی این مسایل فکر کردم ...

درسته که ما به خاطر دیگران زندگی نمیکنیم اما در کنار دیگران زندگی میکنیم و نگاه اطرافیان ، حرف و سخن اطرافیان میتونه خیلی خیلی مشکل ساز بشه.

امیدوارم هر دوتون خیلی خوب جوانب رو در نظر بگیرید.

توکل به خدا کنید
    خونوادش مشکلی ندارند.خونواره منم که نمیدونن الان اما به نظرم حتما حرفایی واسه گفتن دارن.و اینکه خودشون هم با این قضیه مشکلی ندارند..از لحاظ اختلاف ظاهر همه به من می گن که حداقل 25 به من خوره به جای 23..اما تو آینده نمیدونم که زودتر شکسته میشن یا نه.چون آدما با هم فرق می کنن.یکی زودتر شکسته میشه..یکی نمیشه..درسته؟

نقل قول نوشته اصلی توسط نادیا-7777
    دوستان به نکات خوبی اشاره کردند
    منم 1 نکته رو یادآوری میکنم و اونم اینکه هرگز از سر دلسوزی و ترحم با کسی ازدواج نکنید.
    این مطلب هم برای خانومها صادقه هم آقایون

اگر حتی ذره ای حس کردین ممکنه در آینده (توی بحث یا بگو مگو یا دعوا یا هر چیز دیگه ای که تو زندگی هر زنو شوهری بالاخره پیش میاد)به روش بیارین که ازش بالاتر بودینو لطف کردین باهاش ازدواج کردین اصلا اینکارو نکنین چون با توجه به اینکه (دختر بسیار خوب و فهمیده و انسانی هستند که دارن با این سن کم خرج خانوادشونو میدن و عزت نفس دارند و با توجه به جوونیشون شرافتمندانه و با آبرو زندگی میکنن) ممکنه با اینکار عمیقا بشکونینش.

من به وجود همچین دخترانی در جامعه ام افتخار میکنم
    لینکهایی هست برای اینکه چطور خانواده را راضی کنیم برای ازدواج ولی قبلش از انتخابهای خودتون مطمئن باشید
    نه از سر ترحم نیست.این تصمیم تصمیمی نیست که بشه توش ریسک کرد و من هم آدم احساساتی نیستم..فقط انتخابم از رو شناخت بوده و دارم تحقیق می کنم که این تضاد ها مشکل ساز نشه.

دوستان کس دیگه ای نظری نداره؟

4. کاربر روبرو از پست مفید microvb تشکرکرده است .

microvb (شنبه 07 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)