سلام Simko عزیز،
به تالار همدردی خوش آمدید.
خوشبختانه می بینم که از دوستان راهنمایی های خوبی گرفتید.
در رابطه با هر دو مشکلی که مطرح کردید تاپیک و مقالات زیادی داریم که می توانید جستجو و مطالعه کنید.
راجع به حسادت بهار یک سری لینک داد.
راجع به فراموش کردن رابطه قبلی هم یک سری لینک در این تاپیک می توانید پیدا کنید: فراموش کردن یک رابطه ناموفق
پیشنهاد من به شما:
این دو موضوعی که مطرح کردید باید جداگانه بررسی بشوند. چون در این تاپیک بیشتر به موضوع حسادت پرداخته شد، به نظرم بهتر هست که در این تاپیک فقط راجع به این مسئله حرف بزنید. اگر فکر می کنید برای فراموش کردن اون دختر هم نیاز به کمک دارید، بهتر هست در آینده یک تاپیک جدید باز کنید. ولی همزمان دو موضوع رو دنبال نکنید.
پیشنهاد می دهم عنوان این تاپیک رو بگذاریم: چطور با حسادت در خودم کنار بیایم؟
و یا یک عنوانی که شما پیشنهاد بدهید. هدف این هست که عنوان با موضوع تاپیک و مشکل شما هماهنگ باشد. در پست بعدی عنوان جدید رو اعلام کنید تا مدیران تغییرش دهند.
فقط یک مسئله ای رو هم بگویم:
البته که باید ببینید این حسادت در شما بیش از حد هست یا نه. و حتی اگر لازم بود حضوری به روانشناس متخصص مراجعه کنید. ولی مسئله ی دیگر این هست که نوع رابطه ای که شما داشتید، کلاً یک رابطه ی احساسی بوده که تعهد رسمی در اون نبوده. یعنی همه چیز رو به عهده احساسات بینتون سپرده بودید، و هر لحظه در هر دوی شما این نگرانی بوده که عشقتون شما رو رها کند و به سراغ دیگری برود. و شاید حتی این اون اتفاقی بود که در آخر هم برای شما افتاد. این نوع رابطه ذاتش اینطور هست و حسادت رو به همراه دارد.
تالار همدردی با این نوع روابط موافق نیست. و ازدواج رسمی رو پیشنهاد می دهد. و پیشنهاد می دهد که دوران شناخت خیلی منطقی و با مطالعه و دقت زیاد و به دور از تصمیمات احساسی دنبال بشود. اینطور شما می توانی فرد مقابل رو صحیح بشناسی و یک تصمیم منطقی بگیری. و وقتی هر دو همدیگر رو هم با عقلتون و هم با دلتون انتخاب کردید، و وارد حریم امن ازدواج شدید، اون وقت این نگرانی ها و ترسها خیلی خیلی کمتر می شوند. و البته این هم باید گفته بشود که بعد از ازدواج هر دو باید برای رابطه مشترکتان تلاش کنید. مثل یک گلی که بکارید، و بعد همیشه بهش رسیدگی کنید و ازش مراقبت کنید تا یک عمر زیبا و لطیف بماند.
برای شما آرزوی موفقیت می کنم.
=========================
پست آقای پارسا به علت هماهنگ نبودن با قوانین تالار حذف شد. از اعضایی که قصد راهنمایی دارند، تقاضا می کنیم قوانین تالار و تاپیک آفت های احتمالی مشاوره رو مطالعه کنند.
با تشکر.








علاقه مندی ها (Bookmarks)