سلام ازتون ممنونم که راهنمایی کردید و من حتما از راهنمایی تون استفاده خواهم کرد.
پیدای عزیز کسی از مشکل قبلی من هیچ خبری نداره و من به این موضوع مطمئنم.
دردمن همینه که چرا باد متاهلا اینطوری باشن؟ اگر تو دانشگاهم یا محل کارم چنین رفتارایی از یه پسر مجرد میدیدم باور کن اینقدر ناراحت نمیشدم هرچند به شدت ازشون فاصله میگیرم. اما میتونستم اون موقع بگم خوب اقتضای شرایط سنی و جوونی هست اما برای کسی که متاهله و فرزندهم داره خیلی ناراحت میشم وقتی اینطوری میکنن.
اما من این روزها پستهای راهنمایی شما رو خوندم همینطور تاپیکی که بهار زندگی عزیزم (با اون نام کاربری خوشگلش) برم لینک گذاشته بود خوندم ، به این نتیجه رسیدم باید خودم هم بیشتر مراقب باشم. هر چند فکر میکنم رفتارم واقعا زننده نیست و باعث تحریک کسی نمیشه و یا پوششم تو شهر ما یه پوشش کاملا عادی و مقبول هست اما بازم تصمیم گرفتم دو کار رو انجام بدم.
1- رفتار و حرکاتم رو بیشتر دقت کنم و سعی کنم تو کار و دانشگاهم بیشتر نشون بدم که با دوستان دخترم هستم (اخه من زیاد دوست دختر هم ندارم و اغلب تنهام)
2- تمرین کنم رفتار جرئات مندانه ای داشته باشم . به نظرم روش تجاهل شاید زیاد برای بعضی آدما جواب نده. سعی میکنم تو مراوده با این آقایون روی این مساله جرات مندی بیشتر تلاش کنم.
داوود .ت و پیدای عزیز چقدر دلگیر میشم از اینکه میبینم مشکلات جامعه مون چطور داره روز به روز بیشتر نمود پیدا میکنه و با اینکه سعی میکنیم خوب زندگی کنیم اما بازهم چنین سیگنالهایی دریافت میکنیم که اعصابمون داغون میشه.
بازم ممنون از همه دوستان . لطفا بازهم راهنماییم کنید . هنوز به کمکتون نیاز دارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)