سلام عزیزم
هر کاری تو زندگی هم جبه مثبت داره و هم منفی، وقتی میخواهی تصمیمی تو زندگیت بگیری باید بررسی کنی که در قبال بدست آوردنه هدفت، چه چیزهایی از دست میدی یا بدست میاری، خلاصه سبک سنگین کنی،
مطمئنا تحصیل در کنار خانوادت و در شرایط سنی شما راحت تر هست، الان دانشگاههای زیادی وجود داره که مدرک بینالمللی میده وحتی رنک دانشگاهاش از آزاد و خیلی دولتی ها بیشتره چون همون جوری که گفتم با همکاری یه دانشگاه معتبر خارجی با دانشگاه مثلا شریف یا تهران هست، قبلا ین دانشگاهها فقط به صورت پردیس در کیش و شیراز بود، الان در تهران هم من شنیدم که ثبت نام میکنن، هزینه زیادی در یافت میکنن اما مدرکه 2 دانشگاه ر میگیری، در ضمن با زبان انگلیسی درس میخونی، برای ادامه هم در اولویت قرارت میدت تا در دانشگاه مرجع ادامه بدی،
فردی را میشناختم که هوا فضا میخوند امیرکبیر البته با مشارکت روسیه، لیسانس که گرفت برای ارشدش رفت روسیه،
میخوام بگم اگر بخواهی ینجا بمونی و مشکل مالی هم نداشته باشی، میتونی این دانشگاهها رو هم بررسی کنی،
عزیزم یه کم دوری سخته مخصوصا تو شرایط و سن شما، به شما فشار زیادی وارد میکنه، ایجا درس خوندن کنار خانوادت بهت فرصت میده تا بیشتر زمان آزاد داشته باشی و شادتر خواهی بود، البته یه زمانی تنها راه هست که خوب همونطور که اشاره کردم شرایط سخت را خودت میپذیری و با قبول شرایط میری.
این را هم بگم تحصیل خارج از کور برای خانمهی محجبه یا اهل چارچوب بسیار سخت تر هست چون باید پذیرای تنهایی در طول تحصیل باشن، زیرا اونجا کسی به فکر ازدواج نیست و همه بدنباله یه پارتنر هستند برای شرکت در مهمانیها یا کمپینگ و کمپینها، برای رهایی از تنهایی، معنای دوستی فرق میکنه، و خوب دختری در شرایط شما قطعا پذیرای این معنا نیست، خوب به مراتب دوستان دختر هم برای خودشون پارتنری دارن که فقط گاهی میتونی باهاشون باشی و زمانه کمتری برای شما خواهند گذاشت، آخر سر هم ز تنهایی ی فشار روحی بهتون میاد که سخت آزارتون میده مخصوصا 2 سال اول ی مجبور میشی فرهنگ و هنجار باقی را بپذیری و همرنگ جماعت شی.
البته من به شخصه چیزی را تایید یا تکذیب نمیکنم اما یه واقعیت کلی را بنا به تجربم گفتم تا خودت تصمیم بگیری.
موفق باشی

[/size]
بدجورافسرده ام شده ام. 
علاقه مندی ها (Bookmarks)