من دو تا مشکل دارم که توی همدردی در موردشون حرف نزدم . اصلا خودم خجالت می کشم بگم .
هم خیلی مسخره هستند هم اینکه کسی مثله من نباید روی این چیزها حساس باشه .می خوام اصلا به خودم بگم نه من این احساس ها رو ندارم . اما چکار کنم دیگه اینم مشکلا ی منه .
1 وقتی در مورد رفتار های بدشون دیگران برام می گند اعصابم داغون می شه . انگار مثلا اگه اون ها ظلمی کردند در حق من بوده . در حالی که اصلا موضوع به من مربوط نمی شه .
مثلا با پسرای فامیلمون رفته بودیم باغ یکی از اقوامم خارج شهر .یکی از اون هام که بام صمیمی بود در مورد چگونگی مخ زدن یکی از دخترای فامیل و رابطه جنسی باهاش و ... برام حرف زد مثلا می خواست بگه ما هم بلدیم . مثلا فکر می کرد من ته این کارام جلوم کم نیاره .
انقدر اعصابم به هم ریخت که نگو . خواستم همون جا دو تا بزنم زیر گوشش اما هیچ کاری نکردم . کلا اهل دعوا نیستم . با این کارش کلا بیرون رفتنم کوفتم شد . از این اتفاق ها برام زیاد می یفته . هر چی هم به خودم می گم به تو چه فایده ای نداره .
هم توی جمع دوستای محل هم توی جمع فامیل خیلی ها سر بقیه رو کلاه گذاشتن دروغ گفتن تجاوز نامردی و .... رو جزو افتخاراتشون می دونند و مثلا فکر می کنند باید خیلی خوشحال باشم که از این حرفا جلوم می زنند اما اعصابم رو داغون می کنند جمع هم یک طوری هست که نمی تونم بگم از این حرفا نزنند چون حرف دیگه ای بلد نیستند .
2 خیلی به جنس مخالفم بد بین هستم . فکر می کنم هر دختری که سنش از 17 یا 18 سال بیشتر باشه به احتمال 90 در صد با یک پسری ارتباط جنسی داره یا داشته .حداقل اون چیزی که من دارم از جامعه می بینم این طوری هست . به حرف هیچ دختری هم نمی شه اعتماد کرد چون اون کسی که ارتباط داشته بیشتر تاکید داره که دختر پاکی بوده و بکارت هم که شده 200 هزار تومان .
توی دانشگاهم به دختر ها این طوری نگاه می کردم و برای همین نمی خواستم با کسی به قصد ازدواج پیشنهاد دوستی بدم . دلیل اصلی هم که نمی خوام با دختری که این ارتباط ها رو تجربه کرده ازدواج کنم این هست که خودم با اینکه شرایط برام همیشه فراهم بوده و خیلی خیلی هم آسون و بی دردسر می تونستم این روابط جنسی رو تجربه کنم اما این کار رو نکردم .
دلیلشم این بود که با احساسات کسی بازی نکنم و در آینده ارتباطم با زنم بهتر باشه همین طور شرایط اجنماعی دختر در صورت داشتن ارتباط قبل از ازدواج در ایران یا دل بستگی که ممکنه توی این ارتباط بوجود بیاد یا تحقیر زن اگه کارش این باشه و ....

و حوصله هیچکاریو نداشتم و 7 ماه دیگه هم کنکور ارشدمه پارسال که قبول نشدم امسال میخوام بخونم ولی حوصلم نمیومد برنامه هامو عمل نمیکردم منم از فردا شنبه روزی 8 ساعت میخونم ولی زبانم خیلی بده حالا روزی دو ساعت واسش میذارم 

علاقه مندی ها (Bookmarks)