دلسوخته عزیز،
من بر خلاف نظر برخی از دوستان فکر نمی کنم اختلافات رفتاری شما و خانم داداشتون ربطی به رابطه سنتی خواهر شوهر و عروس داشته باشه (که امروزه کمی هم نخ نما شده). حتی اگر این خانم با شما این نسبت را هم نداشت باز هم رفتارهایش برایتان ناداحت کننده بود چون از دو تیپ شخصیتی متفاوت هستید. شما سرتون توی کار خودتونه و عروستون خیلی علاقمند به کنکاش در افراد است. احتمالا شما کم حرف و عروستون پرحرف هستند.
شاید اگه همکلاسی و یا همکار بودید این تفاوت ها تبعاتی در بر نداشت ولی حالا که از یک خانواده هستید باید خیلی مراقب باشید که این تفاوت ها منجر به اختلافات فامیلی نشه. بهتره به جای اینکه غیبتش رو به مادرتون بکنید و یا در موردش افکار منفی کنید کمی در برابر خواسته هایی که از شما دارند مقاومت کنید یعنی اگه زمانی دوست دارید تنها باشید و حوصله سر و کله زدن با ایشان رو ندارید قاطعانه بهانه ای بیاورید ( مثلا بگویید سرم درد می کنه و اصلا نمی تونم درس بخونم و یا کار کامپیوتری دارم و ....) هرچقدر هم اصرار کرد نپذیرید. اگه باز هم اومد خونتون تنهاش بذارید و به حموم برید یا بیرون برید. وقتی با کامپیوتر کار می کنید و داره ایمیلهای شما رو با دقت نگاه می کنه لبتاپ رو ببندید و بهش بگید "دوست ندارم وقتی ایمیل چک می کنم کسی مانیتورم رو نگاه کنه".
می دونم با این کارها از دستتون ناراحت و دلخور می شه ولی خیلی بهتر از اینه که اینقدر به شما فشار بیاد که بواسطه غیبت کردن و تخلیه روانی پیش مادرتون هم وجهه خودتون رو خراب کنید و هم جو رو بر علیه عروستون تغییر بدید (هرچی باشه مادرتون از شما تاثیر می گیره)

علاقه مندی ها (Bookmarks)