نوشته اصلی توسط
arash1348
دوست عزیز بنده فقط نظرم رو میگم، به قول جناب امید احساس میکنم وارد یک بازی شدید.
بچه دار شدن سرانجام و نهایت یک رابطه ی رسمی بین زن و شوهر هست، گزینه ایی برای اثبات تعهد که نیست!اون هم قبل از ازدواج.
مثل اینکه کنکور پرشکی قبول شده باشی و روز اول ورود به دانشکده به شما بگویند بیا این بیمار و این هم تیغ جراحی، قلبش رو عمل کن تا ببینیم تو اصلا واقعا میخوای جراح بشی؟
البته مثال زیاد ربطی نداشت! ا اما منظور اینه که این خانم قدم آخر رو الان برداشته و موضوع خیلی مشکوکه.
این بازی حتما قرار نیست یک بازی پلیسی جنایی هم باشه، شاید یک بازی غیر اخلاقی و صرفا هوس بازی باشه.
.
ممنونم از نظرمنطقیتون
ببینید مساله کمی پیچیده تر هم میشه چراکه ایشون قصد راه اندازی یک شرکت صادرات فراوده های نفتی رو البته توسط یک دوست دارای روابط دولتی داره وروی کمک بنده حساب زیادی باز کرده والبته ازاین نظر هم از ابتدا به اشنایی پرداخته بود و قصد اشنایی بنده با فرد مورد نظر رو داره ومیگه شرایط مالی من خیلی بهتر میشه و اینکه البته خود ایشون توی اینکار دردرجه دوم اهمیت هستند البته پیگیر وجدی هستند مقدار منافعش از شرکت مزبور هنوز برای من روشن نیست.
جالبه بگم دیشب گفته بود میاد با مادر بنده صحبت کنه ولی نیومد شاید اینکارش هم حتی برای جلب اعتماد باشه یا شناخت بیشتروصرفا هوس بازی نباشه !
علاقه مندی ها (Bookmarks)