سلام دوست عزیز.به همدردی خوش اومدی
به نظر من شما خودتو خیلی درگیر چرایی این موضوع نکن...چون این زیاد مهم نیست خصوصا تو ازدواج..
اینکه ایا ترسیده سنش برای بچه دار شدن بالا بره یه بهونه معذرت میخوام مسخره است.مگه راه ازدواج واسه بچه دار شدن بسته شده؟؟؟
کسی که بارها روابط جنسی داشته و هیچ کدوم هم به ازدواج نرسیده یا واقعا بی بند و بار شده و هیچ قید و بند ذهنی برای رفتارش نداره یا میخواد با سوءاستفاده از وابستگی که ممکنه بین شما اون ایجاد بشه شما رو پاگیر خودش کنه و شاید اصلا درخواستش برای بارداری هم برای درگیر کردن بیشتر شما با خودش باشه که نتونین رهاش کنین.
حالا اینکه دلیلش چیه رو نمیدونم..ایا میخواسته شما رو حتما به ازدواج سوق بده؟ایا شما براش منفعت مادی و .. میتونین داشته باشین؟؟ایا اثرات روابط گذشتشه؟؟؟
......دقیقا مشخص نیست و به نظر من چندان هم مهم نیست..چون اگه شما با این فرض که اگه تغییر کنه و اصلاح بشه میخوام باش ازدواج کنم،،،اگه فکر میکنید شما باعث این تصمیم برای تغییر میشی اشتباهه..
تغییر در رفتار و عادتهای زندگیمون باید کاملا اختیاری و براساس تفکر و مطالعه زیاد باشه..اینکه ما تحت تاثیر مسائل هیجانی مثل رابطه با جنس مخالف تغییر کنیم..این تغییر مدت زیادی دوام نمیاره..
هر چند که اصلا این خانوم علاقه ای به تغییر روندش عنوان نکرده.
یادتون باشه کش دادن بیش از حد این موضوع شما رو بیشتر درگیر میکنه و ممکنه عملا اجازه یه تصمیم منطقی رو بهتون نده و دیگه نتونین خودتونو از این ماجرا یا بقول خودتون بازی بیرون بکشید.و این خیلیی مهمه
اگه هم که برات مهم نیست چطور زنیه که هیچی.
موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)