به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 شهریور 91 [ 15:58]
    سطح
    11
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    17

تشکرشده 17 در 8 پست

Array

RE: ایا این شخص مناسب ازدواج هست؟ (درخواست دختر برای رابطه جنسی)

نقل قول نوشته اصلی توسط rama25
    اقا سينا ميشه اهدافي كه شما از ازدواج دارين رو بپرسم؟؟؟
    صرف نظر از اين خانم و خصوصياتشون، به صورت كلي شما از همسر آيندتون چه انتظاراتي دارين؟؟ و هميشه تو ذهنتون يه خانوم رو با چه خصوصياتي براي ازدواج ترجيح ميدادين؟؟؟

به نظر من اين خانم صرفا براي شما جذابيت جنسي داره...
    فكر ميكنين اين خانم با وجود داشتن ده ها خواستگار و كشته مرده با چند بار صحبت تلفني عاشق و شيفته شما شدن!!! وحتما به خاطره اين مساله خيلي هم احساس غرور ميكنين!!! و فكر ميكنين تورش كردين!!!!
    بعيد ميدونم اون آقاييوني هم كه دنبال اين خانم هستن به دنبال چيزي غير از جذابيت جنسي و شرايط شغلي ايشون باشن!!!
    يه دختر افتاب مهتاب نديده شايد جذب حرفهاي يه مرد از پشت تلفن بشه، اما اين خانم نههههههههه.... همش فيلمه به خدااااااااا

1- آيا شما به ازدواج فقط به چشم نردباني براي ترقي شغلي و ارضاي كامل نيازهاي جنسيتون نگاه ميكنين؟؟؟

2 - مايليد در زندگي زناشوييي هيجان و ماجرا جويي و دلهره و ترس رو بيش از بيش تجربه كنين؟؟

3- يا به دنبال آرامش ، تعهد، وفاداري ، عشق ورزي، خيال آسوده ، مادر و الگويي مناسب براي فرزندانتون هستين؟؟؟

اگه جوابتون به سوالهاي 1 و 2 مثبته و فقط دنبال گذراندن شبهاي فانتزي با خانومتون هستين ((كه البته به مرور زمان رو اينم نمتونين حساب كنيد)) همين خانم خيلي واستون مناسبن اما بايد قيده تعهد و ارامش خيال رو بزنين و هميشه با نگراني و شك و ترديد زندگي كنين و شايدم پايان غم انگيزي در انتظارتون باشه
    اما اگه تعريفتون از ازدواج فرق داره و گزينه 3 واستون اهميت داره به صلاحتونه دوره اين خانم يه خط قرمز بكشين، چون بعيد ميدونم با اين خانم به اين خواسته هاتون برسين

خواهش ميكنم براي ازدواج فقط به دنبال فاكتورهاي ظاهري مثل جذابيت ظاهري و جنسي و موقعيت شغلي و مالي نباشين .... ازدواج چيزي فراتر از اين حرفهاس ....

دوست ندارين همسري داشته باشين كه در عين داشتن ظاهري معقول و زيبا و تحصيلات خوب ، آداب درست زندگي كردن و ارضاي نيازهاش در قيد و بند خانواده رو آموخته باشه؟؟

اصلا چرا نامزدي اين خانم به هم خورده؟؟ فكر نميكنين تمام مردهايي كه قبلا وارده زندگي اين خانم شدن واقعيت هايي رو ديدن كه شما الان چشمتون رو به روي اونها بستين؟؟؟
    ببینید باوجود نوع برقراری ارتباطشون ایشون آدمه خبیثی نیستند واحتمال اینکه بخواد منو طعمه کنه توبحث کاری خیلی ضعیفه بیشتر این درسته که ایشون ازتصویر من تو فیس بوک که دوست مشترک داشتیم خوششون میاد وپیشنهاد دوستی من رو میپذیرند و راست یا دروغ به اینکه ازظاهر من خوشش اومده هم همون بار اول اذعان کردند (من خیلی هم از نظر ظاهری جذاب نیستم که این حرف تااین حد قابل قبول باشه) یعنی درواقع ایشون ظاهررو میپسنده بعد چندساعتی بامن تلفنی صحبت میکنن با توجه به اینکه بنده اصولا حسن نیت دارم درمسائل از طرز فکر من خوششون میادو به خصوص قابل اعتماد به نظرشون میام که اینو شک ندارم بعد تصمیم میگیرن با پیشنهاد رابطه جنسی من رو وابسته خودشون کنن ومیدونستن این حربه کارسازه بعد هم ناز میکنن که ازدواج رو صحیح نمیدونن و دنبال کارای اومدنشون به ایران رو میگیرن چون هنوز معلوم نبود که باید برگردن بیروت یا ایران میمونن بعد کاراومدنشون به ایران اکی شد و ازاینکه من دوستشون دارم مطمئن شدن پیشنهاد ازدواج من رو که ماه قبل مطرح شده بود و من سرد شده بودم رو دوباره ایشون زنده کردن و من رو برای داشتن زندگی مشترک مناسب دیدند ورابطه کاری رو باقصد پیشرفت من از لحاظ مادی که برای خودشون هم مفید خواهد بود پیگیری میکنند والان هم روزی چندبار با من تماس میگیرن و رابطشون رو حفظ میکنن اینا رو گفتم که فضای کلی رابطه رو روشن کرده باشم !
    اینها رو گفتم نه اینکه من تصمیمم رو گرفتم برای ازدواج اما ایشون گرفتن وپیشنهاد دیدار با مادر بنده رو مطرح کردند.
    ببینید اگر نوع شروع رابطه ایشون اینقدر سریع با پیشنهاد رابطه جنسی نبود من با گذشتش مشکلی نداشتم وحتی بکارتش مشکل ترس از عدم تعهد این ادمه همین که اصلا اهل زندگی هست فردا تقی به توقی خورد نمیگه من طلاق میخوام یا اصلا خیانت نمیکنه به خاطر هوسرانی اینها اشکال ایجاد کرده وگرنه هم ادم خوبیه هم دست به خیره هم اهل منطقه اما متاسفانه میدونم که ادم صادقی نیست البته مثه همه که درراستای منافعشون دروغ میگن و ادعای صداقت دارند!
    من عجله ای برای ازدواج ندارم و زمان مناسب رو دوسال دیگه میدونم برای خودم پیشنهادم هم بیشتر برای امتحان ایشون بود والبته نگه داشتنشون که به خواستگار دیگشون جواب مثبت ندن نه اینکه بخوام بازی کنم باشون البته این نیست خواستم جدی تر به رابطه نگاه کنیم برای شناخت وارزیابی.
    ....
    هدف من از ازدواج مسلما زندگی بهتر درکنار یک همراه مناسب هستش که دوستش داشته باشم و به خاطر ارامشش حاضر باشم از ارامشم بگذرم.
    دلهره از خیانت ایشون مسلما خواهد بود کاش ممکن بود حل بشه!

2. کاربر روبرو از پست مفید 7SINA تشکرکرده است .

7SINA (پنجشنبه 19 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)