سلام جناب بدبخت
من میتونم بفهمم توی چه برزخی هستید و نمیتونید درست تصمیم بگیرید چون بحث یک عمر زندگیه
و اینکه شما مطمئن شین که آیا اون اتفاقها ممکنه در آینده هم اتفاق بیفته یا نه سوال سختیه
من جای شما بودم به ایشون میگفتم فعلا نیاز به تنهایی دارم و میخوام حس کنم مجردم اصلا نمیخوام وجودتو حس کنم از توام خواهش میکنم این شرایطو برای خودت مهیا کن میخوام حس طلاق و جداییو بصورت مجازی تجربه کنیم بهشون بگین واقعا حس کن هیچ تعهدی نداری و مجردی تو دوران طلاق و تنهایی و مجردی دوست داری چکار کنی و تنهاییتو چجوری پر کنی
و تا مدتها سعی کن این حسو در خودت تقویت کنی که از هم جدا شدین دقیقا مثل خیلی از زن وشوهرها که قبل از اینکه اقدام جدی برای جدایی بکنند یه مدت خودشونو محک میزنند از هم دور زندگی میککند با هم تماس نمیگیرند ببیندد شرایط بعد از طلاق چطوره و بعد درست تصمیم میگیرند
تو این مدت هم اینکه احساستون ارادتونو محک زدید و هم اینکه میتونید از دور شاهد روابط ایشون باشید و محکشون بزنید اگه ایشون بازم برای فرار از درد جدایی و تنهایی پناهنده یکی دیگه بشه پی معلوم میشه نمیشه بهش اعتماد کرد و اونقت تکلیفتون روشن میشه
البته این فقط نظر شخصی من بود اگه از دید کارشناسهای محترم اشکالی داره و ممکنه مشکل مراجع رو حادتر کنه لطفا نظراتشونو اعلام کنند
متشکرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)