به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 تیر 92 [ 23:18]
    سطح
    33
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,263

تشکرشده 1,270 در 233 پست

Array

RE: دعوت به گردهمایی اعضا برای بهبود روند تاپیک ها

اختیار دارید خانم بهار زندگی، به هر حال خوش حالم که نظر و نگاه من، هم جهت با کاربران قدیمی تر -از لحاظ میزان فعالیت- و به خصوص هم سو با نظر جناب آقای مدیر همدردی بود که رییس بزرگ این انجمن هستند.

این نشون می ده که نگاه مدیران به خصوص جناب آقای همدردی به عنوان بنیانگذار این تالار،به کارایی و امکانات این فروم، همانی است که برداشت شده بود.

امکان دسترسی کاربران به ارسال پست در همه ی تاپیک های مشاوره ایی یعنی آمادگی مجموعه برای شنیدن هر نظری،

طبعا کاربران این تالار همچون مراجع، سرد و گرم روزگار کشیده و دارای تجربیاتی شاید سخت تر از او باشند، بنابراین خوب میدانند چگونه و چه موقع باید حرف های خود را بیان کنند.

همچنین مراجع باید قبل از بیان مشکلاتش خود را در برابر بازخورد های مثبت و منفی آماده کند،

شخص من قبل از ارسال اولین موضوع بحثم، خود را آماده کرده بودم که همه کاسه کوزه ها سر من شکسته بشه، چون می دانستم که از دید عرف جامعه هیچ زنی بی دلیل خانه اش را ترک نخواهد کرد( که نگاه درستی هم هست، اما کامل نیست)

پس در ادامه ی روند همین تاپیک و با توجه به پست آخر مدیر تالار فکر میکنم بحث رو میشه شفاف تر دنبال کرد:

پیشنهادات :

1- همه ی کاربران در چارچوب قوانین انجمن، حق ارسال پاسخ در تاپیک دیگران و بیان نظرات و دیدگاه های خودشان را دارند.( توجه داشته باشید که قوانین انجمن توهین به دیگران را ممنوع کرده است،)

2- اگر پاسخی از نظر مدیران ، مشاوران و کارشناسان توهین آمیز تلقی شود و باعث تضعیف روحیه ی مراجع و یا موجب انحراف بحث از مسیر خودش باشد، با یک تذکر محترمانه در همان بحث کاربر را به اشتباه خودش واقف نمایند،
    ( این موضوع الان هم رعایت میشه، اما منظور اینه که فقط گرو ههای مشخصی حق تذکر داشته باشند، دلیلی نداره کاربران با هم مجادله کنند)

3- به مراجع تاکید شود که کاربران در بیان نظرات خود آزاد هستند و مراجع برای حل مشکل خود میتواند بر روی پاسخ های مشاوران و کارشناسان متمرکز شود.اما پاسخ کاربران می تواند حاشیه ی امن مسیر را تعیین نماید.

4-برای حفظ انسجام و نظم در تالار باید تذکر مدیران در بحث ها حرمت داشته باشد و به مثابه قانون( در همان بحث) تلقی شود، این هم از موضوعاتی است که باید فرهنگ سازی شود، به خصوص از سوی مدیران.
    درست نیست تذکر مدیران در هر بحثی بنا به هر دلیلی نادیده گرفته شود.

5- به مراجع به عنوان ایجاد کننده تاپیک تاکید شود که مسئول مبحث خودش است و باید آن را هدایت و به نتیجه گیری برساند.
    این موضوع اجاره نمی دهد مراجع در بحث خودش دچار سرخوردگی شده، منفعل عمل کند، او احساس می کند بحث متعلق به اوست و در خانه ی خودش حضور دارد و کاربران مهمانانی هستد که به دیدارش آمده اند.

2. 3 کاربر از پست مفید arash1348 تشکرکرده اند .

arash1348 (دوشنبه 23 مرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)