حس بهتری دارم از اینکه مشکل مرا خواندید و مرا راهنمایی کردید . همه شما را با نهایت عشق و احترام دوست دارم .
شوهر من وقتی که من ارایش می کنم می گوید خیلی از تو بدم می آید . وقتی لباس خواب جدید پوشیدم کلی به من خندید . وقتی آرایشگاه می روم اصلا و ابدا به روی خودش نمی اورد .
در مورد آن 7 سوال هم باید بگویم:
1. چرایی ازدواج : من ازدواج کردم تا سر و سامان بگیرم همین
2. چقدر تلاش كرديد كه زن جذاب مورد نظر همسرتون باشيد؟: زن جذاب مورد نظر شوهر من زنی است که ظاهری مورد نظر او داشته باشد . زیاد بخندد و شوخی کند که من نمی توانم . هر وقت می خندم می گوید چه دهان گشادی داری . در مورد دیگران حرف بزند و زود قضاوت کند و خلاصه سطحی باشد . من این زنان را دیده ام که شوهرم ساعتها با انها هم کلام می شود.
3. چقدر تلاش كرديد كه همسرتون رو تغيير بدهيد تا شما رو هم جذاب ببينه؟شاید بلد نبودم که او را تغییر دهم لطفا مرا راهنمایی کنید .
4. به نظر خودتون، عزت نفس شما چقدر است؟ چقدر براي خودتون اعتبار و ارزش قائل هستيد؟این رو هم نمی دانم . شناید باید ان را پرورش دهم . اگر مطلبی دارید به من معرفی نمایید لطفا .
5. واقعا شما هر روز كه مي گذره جذابيت كمتري داريد؟ از نظر شوهرم بله
6. فكر مي كنيد بعد از ايشون چه زندگي خواهيد داشت؟ تنها / غمگین و مسئول . اما متکی به خود و مصمم برای ادامه زندگی دون تحقیر دیگران //چون تحقیر خیلی مرا اذیت کرده است ..
7. اگر بخواهيد دو تا ليست تهيه كنيد چه مي نويسيد:
- شوهر شما از شما چه انتظاراتي دارد و كدام يك از انها برآورده شده و كدام برآورده نشده؟ مهربانی . اما من فکر می کنم او باید از تحقیر من دست بردارد تا با او مهربان باشم . دلم خیلی از او گرفته است .
- شما از زندگي چه انتظاراتي داريد و كدام برآورده شده و كدام برآورده نشده است؟ فقط عشق و محبت و همراهی دو فرد که مسئول اصلی زندگی هستند ؛ با هم
تشکر از همه شما عزیزان![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)