راحیل خانم گرامی
اول در مورد شغل: رشته ی زیست و کشاورزی از نظر شغل هیچ فرقی ندارند! برای هیچ کدومش شغلی وجود نداره! بنابراین اگر شغل براتون مهمه باید بهتون بگم که آینده هر دوی این رشته ها یکی است!
دو: از رشته های علوم انسانی چی می دونید؟ مطمئنید که دوست داشتن یا نداشتنتون واقعی هستند؟
بگذارید من از خودم یه مثال بزنم. من عاشق رشته ی کامپیوتر بودم و وقتی که کارشناسی ارشد پیوسته ی مدیریت دانشگاه امام صادق قبول شدم حاضر نشدم برم چون جوگیر مهندسی بودم! اما بعدها به این نتیجه رسیدم که علاقه ی من به رشته ی کامپیوتر غلط نبوده اما اگه رشته ی علوم انسانی هم رفته بودم موفق بودم و حتی یه بار تصمیم گرفتم برم فوق لیسانس علوم سیاسی بخونم.
سه: رشته های علوم انسانی اگرچه از نظر عموم جامعه ی ما رشته های کلاس پایینی شناخته می شن اما در واقع مدیران جامعه از رشته های علوم انسانی فارغ التحصیل می شوند. موفق بودن در این رشته ها می تونه باعث بشه آینده ی خوب و موفقی داشته باشید.
چهار: رشته ی تربیت بدنی رشته ی ستاره دار است. شما در صورت قبول شدن در این رشته باید در مصاحبه شرکت کنید و در صورتی که در مصاحبه شرکت نکنید یا پس از مصاحبه در مصاحبه قبول نشوید قبولی تان کان لم یکن تلقی می شه و در انتخاب های بعدی تون قبول می شین. بنابراین اگر از ترس مصاحبه می خواهید این رشته را انتخاب نکنید حتما این رشته را انتخاب کنید.

(البته بدون داشتن مدرک تربیت بدنی هم میشه ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)