سلام سوهای عزیز
اول از همه عزیزم باید رابطتت رو با اون آقای متاهل کاملا قطع کنی ............................
عزیزم سعی کن یه کار مناسب برای خودت پیدا کنی درسته که میگی شهرتون کوچیکه وگیر نمیاد ....ولی حالا اگه محیط کاری مناسب پیدا کردی حتما سر خودتو با کار گرم کن تو محیط کاری احتمال اینکه دیده بشی وکیس مناسب برات گیرذ بیاد هست .......اینو یادت نره... حتی بعضی تایمهایی که وقت آزاد داشتی کلاسهای ورزشی وهنری هم برو ...بی تاثیر نیست تو روحیت وخیلی چیزهای دیگه..
دوم اینکه میگی بیشتر مهمونیها نمیری اعتماد به نفست هم پائینه .... باید رو خودت کارکنی...
عزیزم ازدواج کردن دخترها فقط به قیافه و اندام زیبا نیست..... اینها بخشی از ظاهر قضیه هستن....اعتماد به نفس واجتماعی بودن ملاک مهمیه... شاید شاهد بودی که موردهای بسیار زیاد والبته موفقی هستند که مردها بیشتر ملاک ازدواجشون روابط وسطح اجتماعی بالای خانم بوده وشاید اصلا قیافه ای هم از دیدگاه من وشما نداشته باشند ولی در نظر همسراشون یه فرشتن....(این مهمه)
عزیزم من خودم الان 31 سالمه تو سی سالگی عقد کردم وفعلا نامزدم گاهی اوقات وقتی مجرد بودم فکرهای اینچنینی به سرم میزد ولی هیج وقت خودمو دست کم نمی گرفتم وراضی به هرشرایطی نبودم....
الان ازدواج کردم....ناشکری نمیکنم ولی همیشه زندگی اون طور که می خوای پیش نمیره سختی زیاد داره..
فقط یه توصیه خوهرانه برات دارم اگه مورد ازدواج برات پیش اومد که من مطمئنم ... تا طرفتو نشناختی بهش دل نبند واینهمه که تو رابطه اولت 2 سال صبر کردی این اشتباهو تکرار نکن..حتما هر دوتاتون خانواده هاتون رو در جریان بذارین...تاروند عادیشو بگذرونه...
عزیزم فقط تو مورد اعتماد به نفست خیلی کار کن دوستان کارشناس حتما راهنمائیت میکنن.....
چون اگه این مشکلو حل نکنی حتی اگه زیباترین دختر هم باشی با بهترین شرایط....مطمئن باش همسر آیندت اینو متوجه خواهد شد وازت سوءاستفاده خواهد کرد وکم کم ازت سرد خواهد شد ....چون هیچ کس دوست نداره بایه آدمی که خودش خودشو دوست نداره وبرای خودش ارزش قائل نیست زندگی کنه اینو یادت باشه ......رابطه با آقای متاهل خطرناکه کات کن حتما عزیزم .....شما ارزشت بیشتر از اینهاست که بخوای بازیچه هوا هوس مردهای هرزه بشی .....

علاقه مندی ها (Bookmarks)