سلام باران جان
منم پارسال دقیقا همین شرایط تو رو داشتم
سه سال بود که با پسری دوست بودیم و قرار بود که تا اول پاییز بیاد خاستگاریم. من هم همچین مشکلی رو داشتم. رابطه مون پستی و بلندی های بسیار داشت. گاهی انقد نگران می شدم وحرص می خوردم به خاطر زنگ نزدنش و پیغام ندادنش که با خودم میگفتم هرگز باهاش ازدواج نمیکنم. اما در نهایت همه چیز درست میشد و من میدیدم واقعا شرایطشو نداشته که تماس بگیره یا اصلا حوصله نداشته! این مورد گاهی برای آقایون پیش میاد. نباید زیاد باهاشون ور بریم و سوال جوابشون کنیم.
اما یک نکته مهم: این ناراحتی ها تو وقتی که اشتباه کوچکی میکنه دست کم نگیر. چون بعد یه مدت بهش حساس میشه و عکس العمل نشون میده. همونطور که من الان این مشکل رو دارم. دوستم (نه نامزدم چون قرار ازدواج به خاطر مشکلی که مفصلا توضیح دادم در"تغییر رفتار پسری که عاشقش بودم") الان به من میگه که تو همش دنبال موضوعی هستی که ناراحت بشی... و کلی جروبحث میکنیم در این مورد.
من هم تغییر رفتارهایی رو گاهی در ایشون میبینم و ازشون میخام که برام توضیح بده و اگه نده دلخوری پیش میاد! بعدش دوستم گاهی برام تعریف میکنه که مردا اینطورین که مستقیما نمیان مشکلشون رو بگن. کمی صبر میکنن تا ببینن آمادگی شنیدنشو داری،ناراحت نمیشی،یا عکس العملت چطوریه نسبت به قضیه!