دوست عزیز ممنون از نظر خوبت ، من توی دانشگاه باهاش آشنا شدم
من کلا خودمم هم همیشه آنلاین هستم ولی با کسی چت نمیکنم مگر در موارد خاص
اونم من زیاد باهاش توی دانشگاه بودم توی آزمایشگاه هم وقتی که من کنارش بودم هم همیشه آنلاین بود ولی با کسی چت نمیکرد کسی هم بهش پی ام نمیداد این یه مساله روتین هست بین کسانی که زیاد با کامپیوتر کار میکنن
از اینکه الان در کنار پدر و مادرش داره زندگی میکنه هم مطمئنم ولی تنها چیزی که بهش شک دارم این هست که شاید یه شخصی به شکل غیررسمی توی زندگیش باشه مثلا یکی از آشناها که باهم قرار مداری برای ازدواج گذاشته باشن و خانواده اش هم در جریان باشن و الان هم جلوی خانواده اش نمیتونه بگه که با دختر دیگه ای هست ولی خوب اینم بگم که هیچ وقت توی این مدت شش ماه رفتار مشکوکی نداشته هرموقع من باهاش تماس گرفتم جواب داده، از صبح تا نزدیکای 6 و 7 بعداز ظهر توی آزمایشگاه دانشگاه روی تزش کار می کنه و توی چند ماه گذشته یک کتاب تالیف کرده و کلی مقاله داده و .... خوب مجموع این شرایط به من میگه با آدم بیکار و بی هدف و اراذلی در ارتباط نیستم و نمی تونم از این آدم تصور یک غول دروغ گویی که چنین دروغ بزرگی رو بهم گفته داشته باشم
الانم که باهاش حرف زدم خوب یه جورایی خودم رو مقصر میدونم چون اونم هیچ وقت احساس نکرده که من حاضرم به خاطرش گذشت کنم
بازهم منتظر جواب دوستان هستم
واقعا هر نظری که بدید به من خیلی کمک می کنه پس لطفا هرچی به ذهنتون میرسه بگید بهم من خودم یه جمع بندی میکنم در نهایت