به: لطفا راهنماییم کنید تا اشتباه نکنم.رابطم با دوست پسرم تا چه حد؟
سلام دوست عزيزم
رابطه ي شما همون طور كه خودتونم ميدونين به شكل نا مناسبي در حال انحراف كه نه !! ميشه گفت ديگه منحرف شده!!!.............ببينين دوست عزيز آقايون بسيار بسيار محترم درسته كه در ابتدا خيلي تب و تاب براي ايجاد رابطه ي جنسي دارن (البته خانوما هم دارن ولي يك مقدار شدتش قبل از ازدواج در اونا كمتره) ولي همين كه به مقصودشون ميرسن نسبت به اون دختر خانوم محترم يه جور احساس دودلي و شكاكي ميكن.....دودل از اين لحاظ كه آيا با سايرين هم اين قدر راحت بوده؟؟؟؟؟ آيا تا به حال اين رابطه رو با فرد ديگه اي هم تجربه كرده؟؟؟؟؟ حالا كه اين قدر راحت به خواسته ي من تن در داد نكنه با بقيه راحت تر از اينم بوده و حتي هست؟؟؟!!! و ... (كه البته خوب حقم دارن...من هم اگه پسر بودم چنين فكرايي ميكردم!)
البته اين فقط از نظر فكريه...........علاوه بر اين تفكرات اتفاقاتي هم در بدنشون و ترشح هرمون هاشون رخ ميده كه مساله رو حادتر ميكنه و علاوه بر عدم رغبت ذهني و روحي عدم رغبت جسمي هم تا حدودي پيدا ميكنن!!!.............
بعد از برقراريه رابطه ي جنسي در خانوم ها هرموني ترشح ميشه كه وابستگيشون رو به اون فرد افزايش ميده و از طرفي در آقاييون علاوه بر ترشح همون هرمون كه باعث افزايش وابستگي ميشه هرمون ديگه اي هم شروع به ترشح ميكنه كه سردي آقاييون رو به همراه مياره كه تاثير هرمون اول رو خنثي ميكنه و .... اينه كه بعد از رابطه جنسي اونم قبل از ازدواج و تعهد رسمي آقا كم كم سرد و سردتر ميشه و خانوم كم كم گرمو گرمتر.........تا اينكه خانوما با بالا رفتن درجه حرارتشون در همون آتيشي كه مسبب اصليش ميشه گفت اول خودشون بودن ميسوزن.... وحتي ميشه گفت تنها قربانيه اين اتفاق هم خود خانوما هستن..........
شما دوست دارين اثباب لذت كسي رو فراهم كنين كه در آخر تمام هستيه شما رو فنا ميكنه...........
درسته اين ارتباط لذت بخشه ولي لذت به قيمت از دست دادن چه چيزي؟؟؟!!!!!
هر كس به طريقي دل ما ميشكند
بيگانه جدا دوست جدا ميشكند
بيگانه اگر ميشكند حرفي نيست
من در عجبم دوست چرا ميشكند!!!!!!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)