سلام اقليما جون
من ميشناسمت و هميشه تاپيكهاتو خوندم واقعا ميگم از ته دلم بخاطر اين وضعيت ناراحت شدم ، من الان حس ميكنم نميتونم حرف درستي بزنم كه راهنمايي بهت بكنم .
من شاهد همه تلاشهاي تو بودم ديدم چجوري رو خودت كار ميكردي تا بتوني حساسيتهاتو كم كني ، ديدم چجوري رو خودت كار ميكردي تا صبور تر بشي، ديدم چجوري رو خودت كار ميكردي تا قوي باشي تا نسبت به شوهرت وابستگيتو كم كني ولي عاشق بموني
من تحسينت ميكنم
بنظر من آروم باش شوهرت ادم خشك ومنطقيه ، هيچي نگو يه مدت سكوت كن همون يه هفته را قبول كن و سكوت كن با هيچكس درد دل نكن بزار با سكوت دلت اروم بگيره هيجانت واحساست ازاين تنشي كه توشي اروم بگيره . سكوت كن تا همه اروم بشن پدرت ومادرت وشوهرت اروم بشن .
تابفهمند تو هم بلدي اروم باشي
ميدوني مشكل ما زنهاي بدبخت چيه اينه كه قبل اينكه ازمون سئوال كنند همه چيو ميريزيم رو دايره ولي مردا اينجوري نيستن هميشه منتشونو بايد كشيد تا يه كلمه حرف بزنن .
بزار هيچ كس چيز تازه اي ازت نشنوه الان هيچي به كسي نگو اروم بگير و ساكت باش تا بياند نازتو بكشند حرف بزني وقتي اروم شدي منطقت بكارميفته ميتوني بدون ترس با دليلها و منطقت حرفتو بزني بدون گريه بدون داد بدون هيجاني شدن ، چون وقتي زنها هيجاني ميشند وحرف ميزنن وگريه ميكنند كلا هيچكس جديشون نميگيره حتي مامان و باباي خود آدم ميگند خوب ناراحته گريه ميكنه خالي ميشه .
آروم بگير تابتوني بغضتو جلو بقيه نشون ندي و نشون بدي با صلابتي و بگي كه زندگي ميدون جنگ نيست كه من بخواهم توش برنده باشم ، بگي من ميخوام روزاي تعطيل سهم خودم وشوهرم باشه .
اگر تو جاي شوهرت بودي كه بايد هرروز جمعه ميرفتي خونه مادرت بدليلي آيا اون ميتونست تحمل كنه؟ من بهت حق ميدم ولي نزار اين هيجاني بودنت باعث بشه حرمتهايي كه هنوز بين تو و شوهرت و خانواده هاتون هست بشكنه هنوزم ميشه همه چي درست بشه .
آخه يعني چي مردا تا تو زندگيشون يه مشكلي ميبينن ميگند ميخواهم بريم با بابات حرف بزنيم ، مگه با بابات عروسي كرده ؟ يا بلا نسبت تو يه جنس بودي از بابات خريده الان درست كار نميكني رفته بهش شكايت كنه؟نميخام تحريكت كنما ولي خب شوهرت واقعا ادم سنتيه ، حاضر هست باهات بره مشاوره تا مشكلاتتون حل بشه ؟بفهمه تو تلاش ميكني و خودش هميشه بي تغييره مونده ؟
راستش اقليما احساس ميكنم تو چندسال اينده خودمي براي همين هميشه تاپيكهاتو دنبال ميكنم وتلاشتو سرمشق خودم كردم .
ولي بخدا دستم بشوهرت برسه كچلش ميكنمشوخي كردم

شوخي كردم

علاقه مندی ها (Bookmarks)