سلام
درک تون می کنم ولی شانس آوردین که اون آقا منطقی بوده و از یه خانواده خوب والا با این ابراز علاقه علنی شما زمینه مناسبی برا سو استفاده دیگران فراهم می کنین که به خیر گذشته . حتما الان فکر می کنین دنیا به آخر رسیده و بعد از این یه نفر دیگه رو نمی تونین تو دل تون جا بدین ولی اینطور نیست . خوشبختی آدما به یه فرد خاص بستگی نداره فقط این تو ذهن ماست که ساختیم فقط با اون می تونم باشم و بس.
وقتی یه پسر میگه نمی شه به احتمال زیاد دلش نمی خواد بشه پس ارزش غصه نداره این موضوع آبجی . خوشحالم که این دوستی به رابطه های عمیق تری نکشیده الحمدلله . خیلی ها با شرایط شما وارد این عرصه شدن و نتونستن آبرو و روح سالم بدر ببرن.بهتره به طور کل همونطور که خودتون هم گفتین بیخیال این آقا بشین و سنگین و رنگین منتظر آقایونی باشین که در خونه صف می کشن و خواهند کشید و منتظر بله شما هستن.
وقتی به یکی خیلی نزدیک بشی دیگه دیده نمی شی ، بهتره کمی ازش فاصله بگیری تا چشاش بتونه تو رو هم ببینه
دوستی قبل از ازدواج یعنی خیلی نزدیک شدن اون هم بی دلیل و تعهد حتی اگه برا آشنایی باشه چون به احتمال 99% وابستگی ایجاد میشه و در این شرایط عملا آشنایی اتفاق نمی افته که هیچ ، اون عیب های قبلی طرف هم احیانا از یاد میره
شاد باشید









علاقه مندی ها (Bookmarks)