سلام من هم متاسف شدم چون مشکلی شبیه مشکل شما و هم خیلی خیلی بدتر از مشکل شما دارم چون شوهر من بد بینه منفی نگره عقد هایی قبلا داشته منو برا خالی کردن عقده هاش می خواسته و از همه مهمتره میگه منو نمی خواسته و حدود 5 ماهه رهام کرده....... اینارو گفتم تا بدونی شرایط خیلییا بدتر از تو هم هست ولی طلاق رو باز انتخاب نکردن تا تونستن جنگیدن واسه زندگیشون پس به این موضوع زوده فکر کنی و دیگه اینکه محبت زیادی بعضی وقتا باعث سو تفاهم میشه پس وقتی میبینی جواب نمیده اعتدال رو رعایت کن بعدش ببین از چه طریقی خانوادش در اون نفوذ پیدا کردن به چی حساسه از محیط یا صحبت هایی که بیشتر باعث تنش میشه دوری کن به خودت برس مثبت اندیشی کن واسه خودت هدف های کوتاه مدت در نظر بگیر تا افسردگی سراغت نیاد و بتونی بهتر تصمیم گیری کنی سخته ولی ممکنه من دارم امتحان میکنم و خوب جواب داده تا حالا .به رفتاراش حساسیتنشون نده ببین از چی خوشش میاد تا به این طریق بتونی باش رابطه بر قرار کنی فقط این رو باید بگم تا کسی خودش نخواهد هیچکس دیگه ای نمی تونه عوضش کنه پس این فکرو از سرت بیرون کن چون بارها من این کاره کردم و جواب نگرفتم و کار اشتباهیه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)