به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 304

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 تیر 92 [ 23:18]
    سطح
    33
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,263

تشکرشده 1,270 در 233 پست

Array

RE: صندلی داغ سری نهم

اجازه بدید از لطف آقای ابراهیمی و ویدا خانم که منو دعوت کردند تشکر کنم، وقتی امروز بعد از ظهر دعوت شدم فوری قبول کردم و خوشحال هم شدم چون میتونم در برابر سوال دوستان خودم را به چالش بکشم.
    کلا این اولین بار هست روی صندلی داغ میشینم، اگر بی تجربگی کردم ببخشید دیگه.
    با اینکه سعی می کنم به همه سوالات حتما جواب بدم، اما شاید بعضی سوالات رو واقعا نتونم جواب بدم، یا نخوام جواب بدم، قبلا بابت این موضوع از دوستان عذر می خوام.

نقل قول نوشته اصلی توسط پدربزرگ
    به به به. جناب آقای آرش نخبر ؟

سلام جناب پدر بزرگ، خبر یخدی

یه لطفی کن مخالف رنگ فنوت من تایپ کن بهتر خوانده بشه .قبول

چشم!

خوبه؟

1شغل شما چی هست .

کارمند، حقوق بگیر

2چطور شد تالار رو پیدا کردی .

دادخواست احضاریه مهریه اومده بود در خونه، سرچ کردم ببینم که اصلا مهریه داستانش چطوریه، رسیدم به اینجا

3چند سالته .

39

4کتاب زیاد میخونی . چرا انقدر کتابی حرف میزنی

قبل از ازدواج ، کتاب زیاد می خوندم، شب اگر کتاب نمیخوندم خوابم نمیگرفت، بعد از ازدواج نمیدونم چطور شد، اصلا حس کتاب خوندن رو از دست دادم، البته خانمم خودش اهل کتاب خوندن بود.
    فکر نکنم با این غلظتی که میگید کتابی حرف می زنم! اتفاقا خیلی دارم سعی میکنم متنی که مینویسم کتابی نباشه.

5دراین مدتی که اومدی تالار چه چیزهای یاد گرفتی .

خیلی چیزا، مخصوصا نگام به آدما و خودم تا حدی تغییر کرده، سعی میکنم یک جورایی خودم رو بازسازی کنم و به ترمیم اعتماد به نفس و غرورم بپردازم، باید دوباره خودم رو پیدا کنم.

6نظرت راجبع پدر بزرگ چیه .انتقاد پیشنهادات

همیشه نظر دادن در مورد یک شخص برای من سخت بوده، حتی در مورد ظاهرش، معمولا سعی میکنم نظری ندم، اما خب اینجا صندلیه داغه

فکر میکنم در دوستی و رفاقت کم نمیذاره، با اینکه مشکلات و سختی هایی در زندگی شخصیش داشته، داره سعی میکنه تاثیر اون مشکلات در زندگیشو به حداقل برسونه و فراموش کنه، اینجا تالار دنیاییه که میتونه در اون کودک درونش رو شادتر کنه.
    تنها پیشنهاد یا انتقادی که میتونم بکنم اینه که به املای درست لغات توجه کنه،
    :)
    دیگه من جز خوبی از ایشون چیزی ندیدم

7چرا آقا حامد 60 پست در آلاچیق رو حذف کردش.؟
    من متوجه این موضوع نشدم، اما فقط میدونم که صحبت این بود اونجا به جای کل کل به چت تبدیل شده،
    البته من نمیدونم کل کل اینجا چه تعریفی داره و چت چه تعریفی،

9حدفی برای آینده داری .میخوای چکارهای رو انجام بدی .؟

هدف دارم، هدفم اینه که پولدار بشم، اون هم با تاسیس یک شرکت، فعلا برنامم اینه.

10 در انجمن آزاد چه خبره چرا کپی برداری نمیکنی بدی بهمون نمیگی دلم آبمیشه .

من همه بحث ها رو نخوندم، اما به نظر می رسید یه جورایی موزه ی بحث بود، یکسری بحث ها رو اعضای انجمن ایجاد کرده بودند که منتقل شده بود اونجا و همونطور مونده بود، انگار باید تماشا میکردی و از کنارشون رد می شدی،
    نه پیگیری شده بود، نه هیچی
    اما یک سری بحث ها هم بود که واقعا چالشی و داغ بود، من از خوندنش لذن بردم،
    تو دلم به تحمل و سعه ی صدر مدیر همدردی تبریک گفتم،
    امیدوارم این گروهی که در قرعه کشی برنده شدند بیان و اونجا بحث های داغی صورت بگیره

11چرا امید انقدر دوست داره متاهل بشه یه متاهلی یعنی بهتره .

من همسن امید خان بودم دقیقا مثل خودش بودم، زن میخواستم اما روم نمیشد، بنابراین کاملا درکش میکنم
    البته من 25 سالگی ازدواج کردم،
    فقط امیدوارم سرنوشت زندگیش مثل من نشه و یک ازدواج منطقی و موفقی رو تجربه کنه.

12 اسم اصلیتون آرشه یا اسم پسرته ؟

پسر ندارم، اسم اصلی خودمه

13 تو کی میری سر کار همیشه آن هستی . نکنه لب تاب داری >

لب تاپ ندارم، ولی هم تو خونه هم تو شرکت آنلاین میشم، روی گوشیم هم هست که خیلی وقتا از طریق اون آنلاین میشم، مخصوصا وقتی جایی هستم که حوصله ام سر رفته

14 اینترنتت پرسرعته یا از این هندلی هاست .

پر سرعته، البته وقتی بیرون هستم یا جایی هستم که وایرلس نداشته باشه، از طریق اینترنت همراه اول وارد فضای اینترنت میشم که خیلی هم کند هستش

15نظرت راجبع این طرح مدیر چی بود که قرعه کشی شد. اما خیلی از کاربران غیر فعال انتخاب شدن .
    خیلی ها هم ناراحت شدن این وسط .

تو پیشنهادی که به جناب مدیر داده شد گفته شده بود که معیاری مشخصی بشه تا مشکلی پیش نیاد، اما مدیر صلاح دونستن که قرعه کشی بشه،
    به هر حال همیشه بعد از انتخاب کردن آدم ها این موارد هست، حتی اگر قرار میشد بر اساس یک معیار گروهی انتخاب بشند، باز دلخوری ها و گلگی ها بود،
    شاید اگر این طرح به مناسبت های مختلف ادامه داشته باشه این دلخوری ها هم کمتر بشه.

16 من حاضرم عضویت در انجمن را به اونی که واقعا نیاز داره بدم. باید چیکار کنم.
    نگو به مدیر بگو که کار ساز نیست امتحان شده .

اگر نمیخوای به مدیر بگی تنها کاری که می تونی بکنی اینه که آیدی و پسوردت رو به طرف بدی

17 یه خاطره از دوران کودکیت بگو اون وقتایی که شیطون بودی /

بچه شیطونی نبودم،
    اما یک خاطره اینکه کلاس سوم دبستان بودم، انتهای کوچه داشتم با برادرم و پسر همسایه بازی میکردیم، یک بطری شکسته هم گوشه ی کوچه بود.
    پسر همسایه یه تکه بزرگ از اون شکسته ها رو برداشت به حالت شوخی نشونه گرفت سمت برادرم که مثلا پرت کنه بهش، اونا از من کوچکتر بودند
    ، من هم گفتم بنداز زمین خطرناکه از دستت ول میشه یا دست خودت رو می بری، بعد اومخدم سمت خونه، وسط راه برگشتم ببینم که تکه شیشه رو انداخته یا نه، یه چیزی بومم خورد به صورتم، بعد از چند لحظه دیدم صورتم خیس شده، خلاصه اون شیشه رو پرت کرده بود به سمت من، فکر نمی کرد به من بخوره، دماغم و پلکم هر کدوم چهار تا بخیه خورد.
    شانس اوردم نخورد داخل چشمم،

18 چقدر شیطونی . احل بگو بخند هستی . یا اخمو هستی .

آره بگو بخند رو دوست دارم، کلا دوست دارم همیشه شوخی و خنده باشه، خودم معمولا هر مسئله ایی رو هر چقدر جدی باشه با شوخی برگزار میکنم، این موضوع خیلی ها رو البته ناراحت میکنه، فکر میکنن موضوع برای من مهم نیست. حتی تو مراسم ترحیم چون واقعا از گریه و ناراحتی بقیه ناراحت میشم سعی می کنم با آدمایی حرف بزنم که بشه فضا رو لا اقل برای خودم عوض کنم، ناراحتی بقیه خیلی منو اذیت می کنه

19 قد بلندی یا کوتاه .

قدم حدود 181- 182

20 ماشین داری چه مدلی .

206 داشتم، تصادف وحشتناکی کردم که همونطور فروختمش، پولش رو هم دادم بابت خسارت ماشین مقابل!

الان ماشین ندارم، البته بدون ماشین هم نیستم، لطف خانواده تو این مدت منو واقعا شرمنده کرده.

21 جمعه ها از تنهایی چیکار میکنی .

من شبای تعطیل تا دم دمای صبح بیدارم، کلا یا پای اینترنت هستم یا پای تلوزیون
    یا خونه پدر مادر هستم یا بیرون

22دوست داشتی جنسیتت چی بود دختر یا همین.

نه ، همین رو ترجیح می دم، البته با کمال احترام به جنس مونث

23چرا نازنین 1 از تالار رفت بدون خدا حافظی .

مگه رفته؟شاید داره به خودش استراحت میده،

24 بااین ها یه جمله بساز . کبوتر . ماشین .تفنگ. میدونم چی میخوای بگی خیلی نامردی

" داشتم با ماشین از خیابون رد میشدم دیدم آدم نمایی با تفنگ به سمت کبوتر بچه نشونه رفته ..."

25 نظرت راجبع امضاء من چیه .اعتقاد داری .

به آخرت به صورتی اعتقاد دارم، اما عقیده ندارم به خاطر آخرت باید از این دنیا گذشت و بگیم تلاشی نداشته باشیم چون چیزی با خودمون نمی بریم، هر دو دنیا مخلوق یک خداست
    .

طاقت نیاوردم دوباره اومدم.

چرا با اینکه خدا میتونه که شیطان رو نابود کنه این کار رو نمیکنه .

فکر کنم این نظر منتسب به انیشتن باشه که میگه جایی که خدا نیست، شیطان هست و من اینو بیشتر می پسندیدم.
    در واقع نابود کردن شیطان، دست خود ماست، خدا اونو سپرده به خودمون، همانطور که روشنایی رو خلق کرد تا تاریکی رو نابود کنیم، خوبی و درستی رو هم خلق کرد تا شیطان و بدی رو نابود کنیم.
    خدا خیلی چیز ها رو میتونه انجام بده ،اما اجازه داده ما در موردش تصمیم بگیریم، این عقیده ی منه

اصلا چرا این شیطان خلق شده . واسه چی .به چه درد میخوره .

طبق داستان های مذهبی، شیطان ملکه الملائک بوده و درس توحید به بقیه فرشته ها می داده،
    اما خب یه جا خطا کرد و از روی غرور تمام حرفایی رو که زده بود زد زیرش.
    اما در کل نظرم همونه که در جواب سوال قبلی گفتم، جایی که خدا در زندگیمون حضور نداره، یعنی ما نبینیمش،درکش نمیکنیم، اونجا شیطانه،

چرا با اینکه ما انسانها میدونیم. که روزی خواهیم. مرد پس این همه گناه کلاه بردای وغیره...رو چرا انجام میدیم.

انسان ها خیلی چیزا میدونن که خلافش عمل میکنن، با اینکه میدونن سیگار بده اما میکشن، با اینکه میدونن چه غذاهایی برای سلامتی مضره باز میخورن، کلا انسانها در لحظه زندگی می کنن، اگر به تبعات چیزی فکر کنن بیشتر تبعات اقتصادی و مالی براشون مهمه، نه معنوی و اخلاقی.
    در واقع انسان منفعت های آنی رو بیشتر می پسنده تا منفعت هایی که در زمان ها ی آینده به دست میاره.

یه خواب ترس ناک تعریف کن که ماهم بترسیم.

من خواب ترسناک دیدم اما خوشبختانه یادم نمی مونه، چون سعی می کنم بهش فکر نکنم، اما خواب های قشنگ رو خیلی زیاد بهش فکر میکنم و یادم میمونه، خوب هم زیاد دیدم، خیلی.
    فقط یه خواب که خوب یادم مونده و خیلی سال پیش دیدم این بود که با ماشین داشتم پارک میکردم، یهوماشین افتاد تو جوب، حالا نگو این جوب یک چاهی بوده که انگار ته نداشته، تو خواب مرگ رو دقیقا حس کردم و هر لحظه منتظر بودم بخورم به ته چاه و بمیرم، یک دفعه از خواب پریدم.

چقدر خوابهای که میبینی درست از آب در میاد . اصلا قبول داری .

من به تعبیر خواب اعتقادی ندارم، چون فکر میکنم خواب حاصل فعالیت مغز هستش، اما جالبه که خیلی از خواب هایی که دیدم فوری تعبیر شده، مثلا دو هفته قبل از پایان جنگ در سال 1367، من خواب دیدم که هواپیماهای عراقی به شدت دارن شهر رو بمباران میکنند به طوریکه همه جا از شدت بمباران و دود سیاه شده، یک دفعه رعد و برقی زد و بارونی گرفت، همه جا آفتابی و روشن شد، درختا سبز و گنجشک ها هم میخوندند، این خوابی بود که خیلی بهم چسبید و خیلی خوشحال از خواب بیدار شدم، دو هفته بعد اعلام شد ایران قطع نامه رو پذیرفته

چرا من از اول کودکیم تا الان که بزرگ شدم .همش سختی میکشم. مشکل من کجاست .

همه به نوعی سختی میکشن، فکر نکنم تنها شما باشی، اما سختی ها برای همه از یک مدل و با یک شدت نیست، بستگی به افکار و تلقی طرف از زندگی هم داره.
    مثلا من سعی میکنم با مشکلاتم شوخی کنم و نذارم منو شکست بدن، اگه نتونم حلشون کنم حتما دورشون میزنم، این چیزیه که جایی خوندم و عمل میکنم.

غذا چی دوست داری .

آدم بد غذایی نیستم، معمولا هر چی باشه میخورم، یا از خوردنش لذت میبرم یا لذت نمی برم.
    اگر واقعا هم نتونم غذایی رو بخورم سعی می کنم با تخم مرغ یا نون و پنیر سر کنم.
    با اینکه اضافه وزن دارم، اما شکمو هم نیستم،

شبها چه ساعتی میخوابی . صبح چه ساعتی بیدار میشی .

روز های کاری شب ساعت 2 -3 می خوابم صبح ها هم 7 - 7:30 بیدار میشم، شب های تعطیل تا صبح بیدارم، فرداش تا نزدیک ظهر میخوابم.

از چه رنگی خوشت میاد .

آبی و سبز

از چه نوع آدمهای بدت میاد .

خیلی کم شده از کسی بدم بیاد، همیشه در برخورد اول نسبت به همه نگاه مثبت دارم، اما اگر احساس کنم آدمی در مورد من قضاوت اشتباه داره، یا داره از اعتماد و سادگیه من سو استفاده میکنه، واقعا ازش بدم میاد.

چرا ما گاهی وقت ها دروغ میگیم.

من خیلی کم دروغ میگم، دروغی هم که مجبور بشم بگم خیلی روش فکر میکنم که یه روزی لو نره،
    واسه همین معمولا فی البداهه دروغ نمیگم، بیشتر سکوت میکنم یا مسیر حرف رو عوض میکنم.
    اما ما دروغ میگیم چون می ترسیم خود واقعیمون رو نشون بدیم، از خود واقعیمون خجالت میکشیم، یا فکر میکنیم اگر بقیه به افکار و اعمال و خواسته های واقعی ما پی ببرند، ازش سو استفاده میکنن،

این سوال خیلی مهمه. چرا اکثر خانمها پست باز میکنند . چرا همش خانمها مشکل دارند .
    ما مردها مشکلاتمون رو چیکار میکنیم. چالش میکنیم.

خب خانم ها نیاز به حرف زدن دارن، این خصلت خانم هاست، شاید با گفتن مشکلاتشون اینجا یا هر جای دیگه تا حدی احساس آرامش پیدا میکنن، اما مرد ها اینطور نیستن، مرد ها سعی می کنن خودشون مشکلشون رو حل کنن، اگر هم نتونن فکر میکنن هیچ کس دیگه نمی تونه،
    البته من هم اگر مشکلم رو مطرح کردم به دنبال این بودم که ببینم این مشکل در نگاه بقیه چطور قابل حل هست، خوشبختانه کمک های خوبی هم گرفتم، شاید به نتایج مورد نظر دوستان نرسم، اما به نتیجه ایی که خودم دنبالش بودم رسیدم.
    حتی آمار نشون میده که تعداد مراجعه خانم ها به مراکز درمانی و بیمارستان ها بیشتر از آقایونه در حالیکه مرگ و میر در آقایون بیشتره، یعنی هر چند از نظر جسمی آقایون آسیب پذیر تر هستند، اما کمتر برای درمان خودشون اقدام میکنن، این ها خصوصیاتی هست که خلقت در نهاد هر کدوم از دو جنس قرار داده.

بازم میاما سرم گیج رفت انگاری فشارم افتاده .من برم. یه آب قند بخورم. دوباره بیام.

حتما باز هم بیا، منتظرم

2. 11 کاربر از پست مفید arash1348 تشکرکرده اند .

arash1348 (سه شنبه 14 شهریور 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)