به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array

RE: برای ازدواج شک دارم لطفا راهنماییم کنید خیلی زود

ببخشید.
    با احترام به نظر دوستای عزیزم، من فکر میکنم توی کمرنگ کردن معیار زیبایی برای این دوستمون، کمی دارین زیاده روی میکنید.

به نظر من حتی اگه همه ی شرایط این دختر خانم خوب باشه اما آقا پسر از چهره شون راضی نباشه (همونطور که خودtomcat گفته) باید کمی تامل کرد و دقت بیشتری به خرج داد.

-----------------------
    دوست عزیز tomcat، اینجوری که شما موضوع رو مطرح کردی، فکر نمیکنم در حال مقایسه ی ظاهر دختر خانم با نامزدهای قبلی هستی. حتی اگه قبلا نامزدی هم نداشتی، زیبایی برات یک ملاک تعیین کننده هست. درسته؟
    (اگه حس میکنی داری مقایسه میکنی بهمون بگو. چون در این صورت موضوع کمی فرق داره.)

با فرض اینکه زیبایی یکی از ملاک هات هست، پاسخ میدم.

من اینو از یکی از روانشناسا شنیدم.
    که در جلسات اولیه، اگه نظرتون نسبت به چهره طرف مقابل، مثبت بود که معیارها رو بررسی کنید.
    اگه منفی بود، که کلاً ادامه ندید.
    اگه تردید داشتید و جایی بین این دو بود، انقدر جلسات رو ادامه بدید که نظرتون نسبت به چهره طرف یا مثبت بشه یا منفی. که تکلیف مشخص باشه.
    با تردید و دو دلی (در مورد ظاهر)، نه تصمیم به اتمام خواستگاری بگیرید و نه تصمیم به ازدواج. چون امکان پشیمون شدن در هر دو حالت بالا میره.

حالا اینکه دو روز دیگه بله برونه، کار رو کمی سخت میکنه.
    چند جلسه دختر خانم رو دیدی؟
    و حدودا چقدر با هم صحبت کردین؟

2. 5 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

دختر مهربون (دوشنبه 13 شهریور 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 مرداد 97 [ 02:26]
    سطح
    50
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 192
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    27

تشکرشده 33 در 18 پست

Array

RE: برای ازدواج شک دارم لطفا راهنماییم کنید خیلی زود

نقل قول نوشته اصلی توسط دختر مهربون
    ببخشید.
    با احترام به نظر دوستای عزیزم، من فکر میکنم توی کمرنگ کردن معیار زیبایی برای این دوستمون، کمی دارین زیاده روی میکنید.

به نظر من حتی اگه همه ی شرایط این دختر خانم خوب باشه اما آقا پسر از چهره شون راضی نباشه (همونطور که خودtomcat گفته) باید کمی تامل کرد و دقت بیشتری به خرج داد.

-----------------------
    دوست عزیز tomcat، اینجوری که شما موضوع رو مطرح کردی، فکر نمیکنم در حال مقایسه ی ظاهر دختر خانم با نامزدهای قبلی هستی. حتی اگه قبلا نامزدی هم نداشتی، زیبایی برات یک ملاک تعیین کننده هست. درسته؟
    (اگه حس میکنی داری مقایسه میکنی بهمون بگو. چون در این صورت موضوع کمی فرق داره.)

با فرض اینکه زیبایی یکی از ملاک هات هست، پاسخ میدم.

من اینو از یکی از روانشناسا شنیدم.
    که در جلسات اولیه، اگه نظرتون نسبت به چهره طرف مقابل، مثبت بود که معیارها رو بررسی کنید.
    اگه منفی بود، که کلاً ادامه ندید.
    اگه تردید داشتید و جایی بین این دو بود، انقدر جلسات رو ادامه بدید که نظرتون نسبت به چهره طرف یا مثبت بشه یا منفی. که تکلیف مشخص باشه.
    با تردید و دو دلی (در مورد ظاهر)، نه تصمیم به اتمام خواستگاری بگیرید و نه تصمیم به ازدواج. چون امکان پشیمون شدن در هر دو حالت بالا میره.

حالا اینکه دو روز دیگه بله برونه، کار رو کمی سخت میکنه.
    چند جلسه دختر خانم رو دیدی؟
    و حدودا چقدر با هم صحبت کردین؟
    از شما ممنونم که راهنماییم کردین ببینید من اصلا قبل از اینکه نامزد داشته باشم اصلا توی وادی شکل و ظاهر همسر نبودم شاید باور نکنید من چون فرد مذهبی هستم و تا قبل از نامزدی حتی با یک دختر 2 دقیقه هم صحبت نکردم اصلا فرق زیبا و معولی رو نمیدونستم و اصلا زیبایی برام مهم نبود بله میشه گفت که بخش زیادی از وسواس من مربوط میشه به مقایسه ایشان با دوتا نامزد قبلیم
    در مورد تعداد دفعات ملاقات ها من چیزی حدود 5 بار ایشون رو ملاقات کردم و از اول هم همین شک رو داشتم البته این رو هم بگم که من یک بار قبل از نامزد دومیم به خواستگاری ایشون رفتیم که در اون موقع من بسیار محکم تر ایشون رو پسند کردم ولی خوب اونموقع من رو جواب کردن که برای بار دوم قبول کردن ببینید خودمم میدونم که اگر به صورت عقلانی بررسی کنیم به این نتیجه میرسیم که زیبایی خیلی در خوشبختی تاثیر گذار نخواهد بود ولی خودمم از این وسواس در عذابم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)