به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array

RE: متاهلم ولی با کس دیگه ای چت می کنم

در این باره یه مشاوره ایی رو اتفاقا همین امروز جایی خوندم ، برای شما هم کپی می کنم ، بخونین :
    سلام

جناب اقای کریمی خسته نباشید یه سوال داشتم عذر میخوام اینقدر صریح می پرسم واقعا گیج شدم در مورد مسائل جنسی هستش به تازگی در سالهای اخیر ارتباط جنسی دهانی در بین زوجین افزایش پیدا کرده و من به خطرات احتمالی و مسائل شرعی ان واقفم ولی نگرانی من این هستش که زمانی که ازدواج کردم همسرم این درخواست رو داسته باشه الخصوص که مونثم هستم و به دلیل یه سری مسایل جسمی بدنم اماده و مستعد بیماری های گوناگون است و این نوع سکس که خوردن منی حرام است را میدانم و اگر همسر من مذهبی باشد این را میپذیرد ولی غیر مذهبی نه و من زیر بار این مسئله نمی روم ولی بیشترین نگرانیم از خطرات این نوع رابطه است که الان اکثر مردان به این نوع رابطه روی اوردند من چطور میتونم همسرمو قانع کنم ازین کار انزجار و وحشت دارم و بسیار مضر است؟البته میتوانم با دلایل پزشکی و مراجعه به پزشک این کار را انجام بدم ولی ترس ام ازینه که ادمی باشد که قبول نکند و به هیچ عنوان نگذرد اگرم ازین مسئله کناره گیری کند یا خیانت کند یا نهایت ازدواج به طلاق کشیده بشه؟به خصوص شنیدم خیلی از مردان نزدیکی مقعدی روی اوردن من چکار باید بکنم شما خود میدانید که مردان به هیچ عنوان از مسائل جنسی نمیگذرند و زنان رو اذیت میکنند و حتی کوتاه نمی ایند؟من میتوانم با دلایل علمی و شرعی و متنفر بودن ومایل نبودن قانع کنم ولی میترسم قانع نشوند و یا در صورت قانع به صورت ظاهری منجر به خیانت و در نهایت طلاق بشود؟ممنون میشوم به من بگویید چکار کنم؟میتوان در زمان نامزدی که محرم نیستیم در این مورد ها صحبت کرد سر بسته؟و ایا میشود در زمان عقد در مورد جزئیات مسائل جنسی صحبت کرد و به توافق رسید؟اگر به ظاهر در این دوران ها برای جلب توجه قبول کرده ولی بعد از ازدواج زیر حرف خود بزند چی؟ایا میتوانند همسرشان یعنی زنشان را وادار به این مسائل بکنند؟ممنون.

جواب:

سلام

فکر می کنم شما خونواده رو با یک واحد حقوقی یا مکانی که زور درش حاکمه اشتباه گرفتید و به همین خاطر می گید که چه تضمینی داره مرد زنش رو به این کارا مجبور نکنه؟

در صورتی که باید عرض کنم شما نقش علاقه و محبت رو در بین همسران فراموش کردید چون علاقه و محبت از کاری که همسر دوست نداره جلوگیری می کنه تا چه رسد به کاری که اون ازش متنفره و از انجامش زجر می کشه و اینم مختص به موارد جنسی نیست بلکه بسیاری از کارهای دیگه هم هست که گرچه شرعا مانعی نداره اما وقتی یکی از همسران دوستش نداره دیگری بخاطر گل روی او ترکش می کنه

به عبارت دیگه اگر صرفا بحث قانون و شرع باشه زن شاید نتونه جلوی همسرش رو بگیره، اما حرف اینه که چقدر از مردهایی که عاشق زنشون هستند حاضرن به قیمت زجر کشیدن همسرشون لذت ببرن؟ من فکر می کنم تعدادشون بسیار کم باشه

شاید بگید که برعکس تعدادشون خیلی زیاده چون در حال حاضر خیلی از مردها به سکس دهانی و مقعدی رو اورده اند

جوابش اینه که شاید خیلی از مردها چنین کاری رو بکنند اما حرف اینه که چقدر اونا این کار رو بدون رضایت همسر و یا حتی با تنفر او انجام می دن؟ و من تصور می کنم اکثر مردها وقتی زنشون راضی نیست چنین کاری رو نمی کنند تا چه رسد به اینکه از این کارها تنفر هم داشته باشه پس در صورتی که تعداد کسانی که همسراشون رو به کار مورد تنفر مجبور می کنند زیاد بود حرف شما درست بود ولی این طور نیست بخاطر اینکه کاری که فرد ازش تنفر داره نمی تونه ادامه پیدا کنه و اگرم کسی با اجبار چنین کارهایی رو با زنش انجام بده نخواهد تونست ادامه اش بده پس وقتی چنین کارهایی بین زن و شوهرها زیاده معلوم می شه که طرفین نه تنها به این کارها راضین بلکه ازش لذت هم می برن

علاوه بر اینکه مجبور کردن طرف مقابل در زندگی مختص به امور زناشویی نیست و بسیاری موارد دیگه هست که هریک از همسران ممکنه طرفش رو مجبور به انجامش کنه ولی این دلیل نمی شه که کسی بخاطر اینکه ممکنه مجبور به انجام کاری بشه از ازدواج بترسه

منظورم اینه که بخاطر اینکه ممکنه مجبور بشی کاری رو بر خلاف میلت انجام بدی نباید از ازدواج بترسی بلکه باید اولا: سعی کنی ازدواج خوبی انجام بدی و رابطه خوبی با همسرت داشته باشی تا بیشتر به خواست دلت راه بره و بر خلاف میلت رفتار نکنه تا چه رسد به اینکه بخواد مجبورت کنه و ثانیا: اگر در بعض موارد خواسته ای داشت که دوست نداری انجامش بدی و تو هم نتونستی جلوش رو بگیری یک بار اجازه انجامش رو بده اما بعدش که هیجانش تموم شد در صورتی که راضی نشدی، چنان مظلومانه برخورد کن که اشکش دربیاد و از کاری که کرده پشیمون بشه

البته اگر بخوای می تونی قبل عقد در این زمینه با طرف مقابل به صورت سربسته صحبت کنی و نظر طرف رو در مورد کارهای غیر متعارفی که اخیرا در رابطه جنسی باب شده سوال کنی و بعدش نظرت رو بهش بگی تا اگر قبول می کنه ادامه بده، ولی اینو بدون که همون طور که خودتم اشاره کردی قول اولیه فرد دلیل بر این نیست که این کار رو نخواهد کرد پس راه اصلی همونه که در بالا عرض کردم که با جذب قلبی و عکس العمل مناسب بعد عمل می تونی ارتباط خودت با همسر رو مدیریت کنی

موفق باشید

2. کاربر روبرو از پست مفید omid65 تشکرکرده است .

omid65 (دوشنبه 13 شهریور 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)